Partioaitta ja relaa.com yhteistyöhön

Tiedote
3.2.2014
Partioaitta Oy
Ulko Oy

Partioaitta ja Relaa.com aloittavat yhteistyön
Partioaitta ja Relaa.com‐nettiyhteisö käynnistävät yhteistyön. Partioaitta on Suomen suurin retkeily- ja ulkoilutuotteiden jälleenmyyntiketju. Relaa.com on Suomen suurin ulkoilijoiden verkkolehti ja internet‐yhteisö.

Yhteistyön tuloksena Relaa.comissa julkaistaan Relaan toimituksen ja Partioaitan asiantuntijoiden yhdessä suunnittelemia artikkeleita ja sisältökokonaisuuksia. Partioaitta osallistuu myös Relaa.comin järjestämiin tapahtumiin.

Laadukas suomenkielinen sisältö internetissä on tärkeää ulkoiluharrastusten kehittymiselle. Partioaitta haluaakin olla aktiivisesti ja monipuolisesti edistämässä sellaisen
tekemistä ja julkaisemista
, kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth .

Partioaitta julkaisee myös kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää 365 outdoor-lehteä.

Partioaitan henkilökunnalla on todella paljon osaamista ulkoilutuotteista. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä asiantuntevan ja todella pitkään suomalaista ulkoilukulttuuria edistäneen kumppanin kanssa , sanoo Relaa.comin kehitysjohtaja Markku Jussila .

Relaa.comia tuottaa Ulko Oy. Relaa.comin lisäksi Ulko Oy vastaa monista ulkoilijoille suunnatuista tapahtumista kuten Bicycle Film Festival Helsingistä, Helsinki Adventure Nightistä ja Vapaalaskuiltamista .

Lisätiedot:
Nina Ehrnrooth, Partioaitta, 040 580 0374
Kehitysjohtaja Markku Jussila, Ulko Oy, 050 364 9075

Kommentit