Partioaitta lanseeraa uuden, erilaisen klubin innostaakseen suomalaisia ulos luontoon. Siellä olemme Ulkona. Perillä.

Partioaitta lanseeraa uuden, erilaisen klubin innostaakseen suomalaisia ulos luontoon. Siellä olemme Ulkona. Perillä.

Partioaitta lanseeraa 365 klubin innostaakseen kaikkia suomalaisia ylös, ulos ja lenkille luontoon. Uskomme, että meillä on yhdessä hauskempaa, olemme vahvempia ja voimme oppia paljon toisiltamme ulkoilusta.

Partioaitta haluaa tarjota 365 Klubin jäsenille ainutkertaisia, laadukkaita etuja ja näin varmistaa, että luonnossa liikkuja nauttii olostaan oikein puettuna ja tietää millaisilla varusteilla on turvallista lähteä retkille. Tulemme tarjoamaan jäsenille mm. klubi-iltoja ja retkiä luontoon. Illoissa meillä on kokeneita ja inspiroivia luennoitsijoita, jotka mielenkiintoisilla aiheilla sekä esiintymisellään tarjoavat kaikille mukavia hetkiä ja rentoa yhdessäoloa.

Haluamme levittää sanaa luonnon positiivisesta vaikutuksesta ihmiseen. Eräs luennoitsijastamme on luonnon voimalla päässyt takaisin kiinni elämään ja kertookin klubi-illassaan tästä kokemuksestaan. Luonto on suomalaisille tärkeä ja tulemmekin pitämään iltoja joissa voi oppia lisää luonnosta, esimerkiksi sienistä, kasveista, eläimistämme ja vaikkapa luonnonkosmetiikasta. Haluamme myös opastaa asiakkaitamme huoltamaan varusteitaan oikein, sillä saa varusteet kestämään käytössä pidempään ja on näin ollen ekologista. Klubilainen saakin ilmaiseksi huoltaa kenkänsä ja vaatteensa myymälöidemme vahaus- ja huoltopisteillä.

Partioaitta panostaa paljon kestävään kehitykseen ja toivomme 365 Klubin kautta saavamme mukaan paljon ihmisiä tukemaan samoja arvoja. Tulemme puhumaan klubilaisillemme paljon tuotteiden ekologisuudesta ja esimerkiksi siitä miten materiaalivalinnat ja tuotteen tekotapa vaikuttavat sen ekologisuuteen.  Haluamme tuoda enemmän esiin ympäristöystävällisempiä tuotteitamme, kuten vaikkapa uutta vedenpitävää kuorivaatevaihtoehtoamme Fjällräven Eco-Shelliä sekä paikallisesti tuotettuja tuotteitamme. Päätimme vuonna 2015, että muovikasseistamme tulee maksullisia 1.4.2016 lähtien. Emme tee tätä ahneuttamme, vaan siksi että muovia on vähennettävä maailmasta. Lahjoitamme muovikasseista saamamme tuoton samaan projektiin, kuin klubilaisten ostoista kertynyt ympäristöbonuskin.

Haluamme tarjota 365 Klubilaisillemme enemmän kuin vain kovia hinta-alennuksia. Haluamme innostaa ihmisiä ulos ja näin lisätä hyvinvointia yhteiskunnassamme. Uskomme myös, että mitä enemmän nautimme luonnosta sitä paremmin pidämme siitä yhdessä huolta.

Klubin jäsenenä pääset tekemään hyvää, sillä kerrytät ostoillasi Ympäristö-bonusta. 1 % klubilaisten ostoista lahjoitetaan vuosittain vaihtuvaan kohteeseen, joka voi olla ympäristöön, lapsiin ja nuoriin tai yhteisvastuuseen liittyvä. Vuonna 2016 kohteemme on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema Outward Bound Finland ry, joka järjestää elämyspedagogisia kursseja ja koulutusta erilaisille ryhmille. Kurssien oppimisympäristönä toimii luonto. Tuemme tänä vuonna Outward Boundin “Löydä oma lähteesi” -projektia, jossa suomalaisia nuoria viedään takaisin luontoon, lähteelle ja samalla heitä aktivoidaan sekä autetaan löytämään ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

Liity sinäkin heti verkossa osoitteessa 365klubi.fi tai missä tahansa myymälässämme Partioaitan 365 Klubiin, niin olet mukana tekemässä ja saamassa paljon hyvää ja olet Ulkona. Perillä. 365 päivää vuodessa.

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. Kuudestatoista myymälästämme ympäri Suomen sekä verkkokaupastamme löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Osaavilta myyjiltämme saat lisäksi innostuneen ja asiantuntevan palvelun. Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä raittiissa ulkoilmassa tai pitämällä lounastaukosi puistossa – riittää, että olet ulkona. Olet perillä.

Kommentit