Pata Degerman Tampereella 28.3. PERUTTU

Pata Degerman Tampereella 28.3. PERUTTU

Patan myymäläkäynti on peruttu 28.3. osalta. Pahoittelut kaikille Patan tapaamista odottaneille.

Pyrimme saamaan Patan myöhemmin käymään Tampereen myymälässä. Tiedotamme tästä erikseen sivuillamme ja mm. Facebookissa.

Patrick ”Pata” Degerman on kenties ainoa suomalainen, joka voi kutsua itseään löytöretkeilijäksi. Hän on tunnettu retkistään paikkoihin, joissa kukaan ei ole koskaan aiemmin käynyt. Hän on hiihtänyt, melonut ja valloittanut vuoria. Hän on tehnyt retkiä mm. Antarktikselle, Afrikkaan, Himalajalle, Amazoniin, Grönlantiin ja Fijille. Hän on valloittanut ja nimennyt Antarktiksella sijaitsevan Mount Sisun yhdessä vuorikiipeilijä Veikka Gustafssonin kanssa.

Pata Tampereen myymälässä

Pata on tavattavissa Tampereen myymälässä 28.3. Kellonaika tarkentuu myöhemmin. Myymälässä Pata on auttamassa oikeiden tuotteiden valinnassa sekä kertomassa reissutarinoitaan. Patalta löytyy varmasti vastaus ja apu niin kokeneelle eräkävijälle kuin aloittelevalle ulkoilijallekin.

Hämeenkatu 18
33200 Tampere

Tervetuloa mukaan!

Lue Partioaitan ja Pata Degermanin yhteistyöstä

 

Seuraa Patan kirjoittelua blogissamme.

Pata Degerman blogikirjoitus Pääkallonmetsästäjät

Pääkallonmetsästäjät

Julkaistu 27.2.2015
”Olimme vastikään saapuneet Borneon viidakkoon pitkähäntäveneillä. Asetuimme kylään keskelle sademetsää paikallisten alkuasukkaiden vieraaksi. Dayak-soturi katsoi vyötärölläni roikkuvaa viidakkoveistä myhäillen ja nyökkäsi hitaasti. Tämä oli jo kolmas Dayak-soturi ennen viidakkoon lähtöämme, joka katsoi samalla tavalla merkitsevän pitkään hankkimaani veistä... Lue lisää

Pata Degerman blogikirjoitus Kun hiki ei maistu enää suolalle

Kun hiki ei maistu enää suolalle

Julkaistu 7.1.2015
”Leipä miehen tiellä pitää”.  Se on muuten totta, mutta vielä tärkeämpää on se neste. Jos matkustaa lämpimään paikkaan, on tärkeää seurata nestetasapainoa. Liian vähän nestettä voi tehdä elämän kurjaksi lomallasi päänsäryllä ja pahoinvoinnilla. Vain, että päättää juoda enemmän matkan aikana, ei välttämättä toimi. Pitää kerta kaikkiaan olla tottunut juomaan... Lue lisää

Patan reissukuvia

Pata Degerman

Pata Degerman

Pata Degerman

Pata Degerman

Pata Degerman

Pata Degerman

Pata Degerman

Pata Degerman

Pata Degerman

Kommentit