Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • M' S ISTHMUS PARKA 1

    Patagonia M' S ISTHMUS PARKA Miehet

    Tuotenumero: 1000773
    Hinta sis. alv
    230,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    INDUSTRIAL GREEN
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video

    Tyylikkään rento ja lämmittävä miesten parkatakki, joka pitää tehokkaasti tuulta ja hylkii vettä. Tilavat taskut, klassinen leikkaus ja kohtuullinen eristys tekevät takista erinomaisen lämmikkeen talven vaihteleviin sääolosuhteisiin. Valtaosa takissa käytetyistä materiaaleista on kirrätettyjä, joten sen valmistuksessa on aktiivisesti pyritty minimoimaan ympäristöön aiheutuva kuormitus.

    Vettä ja likaa hylkivä DWR-käsittely tekee takin pintakankaasta tehokkaasti räntä- ja lumisadetta hylkivän. Irrotettava huppu sekä takin keskiosa hartioista helmaan on vuorattu kauttaaltaan lämpimällä fleecevuorella. Hihat on eristetty lämmittävällä Thermogreen® -keinokuituvanulla. Kaksisuuntaisessa vetoketjussa on tuulilista nappikiinnityksellä, helmassa nyörikiristys ja hihansuut ovat säädettävissä nappikiinnityksellä.

    Takin ulkopuolella on useita tilavia taskuja. Kaksi rintataskua vetoketjuilla, kaksi suurta etutaskua nappikiinnityksellä sekä kaksi käsienlämmittelytaskua. Lisäksi takin sisällä yksi rintatasku. Kaikissa taskuissa on mukavan tuntuinen, harjattu mikrofleecevuoraus.

    Takin kuori- ja vuorimateriaalit ovat Bluesign-hyväksyttyjä. Bluesign-tuotteen koko elinkaari on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

     

    Ympäristöä säästävää materiaalia

    Patagonia käyttää kierrätetystä polyesterista valmistamien vaatteidensa raaka-aineena kivennäisvesipulloja, tuotannon ylijäämämateriaalia sekä käytetyistä vaatteista saatuja kuituja. Asiakkaat saavat palauttaa Patagonialle minkä tahansa loppuun käytetyn Patagonia-tuotteen, jonka he käyttävät kierrätetyn materiaalin ja kankaan valmistukseen.

    Polyesterin tapaan myös nailon-kuitu vaatii raaka-aineekseen öljyä, jonka vuoksi Patagonia on halunnut vaihtaa myös tämän kuidun kasvavassa määrin kierrätettyyn versioon. Lisäksi kierrätetyn nailonin käyttäminen perinteisen sijaan hillitsee käyttökelpoisen ylijäämämateriaalin pois heittämistä, sekä tätä kautta vähentää jätteen polttamisesta aiheutuvia päästöjä. Ilma, vesistöt sekä maaperä kuormittuvat näin ollen vähemmän.

    Tekniset tiedot
    Koko
    S
    Paino
    972 g
    Istuvuus
    Suora malli
    Materiaali
    100 % polyamidi (92 % kierrätetty)
    Vuori
    100% polyesteri (30 % kierrätetty)
    Täyte
    100% polyesteri (90 % kierrätetty)
    Sukupuoli
    Miehet
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite