Polkujuoksua Tampereella

Polkujuoksua Tampereella

Polkujuoksua Tampereella 21.9. 18-20.30.

Paikka: Partioaitta Tampere, Hämeenkatu 18, Tampere (katso Google-kartta)
Aika: 21.9.2016 klo 18-20.3

Tule mukaan lenkille ja oppimaan polkujuoksusta! Opastusta ja uutta tietoa kaiken tasoisille juoksijoille sekä polkujuoksuharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneille. Kokeneille ja nopeille juoksijoille löytyy oma ryhmä ja vasta-alkajille oma ryhmä.

Yhteislenkki juostaan ryhmissä, joista jokainen löytää itselleen sopivan vauhdin. Lähtökohtana leppoisa vauhti, jotta myös lenkin aikana on mahdollisuus jakaa kokemuksia juoksijoiden kesken.

Ohjelmassa paneudumme polkujuoksijan ravintoon ja kilpailua varten tankkaamiseen ja Suunto Movescount –harjoitusportaalin ominaisuuksiin ja käyttöön harjoittelussa. Tutustumme Suunnon uutuuslaitteeeen, Spartan Ultra –multisport-kelloon. Tapahtumassa myynnissä rajoitettu erä Spartan Ultria, sykevyö kaupan päälle!

Tutustumme myös talvilenkkeilyssä huomioitaviin varusteisiin ja asioihin, sekä paikallisen polkujuoksuklubin toimintaan.

Paikalla on asiantuntijoina Salomon Ambassador Petri Kovalainen, Suunnon Ambassador Jonne Eskola ja paikallisen Trail Running Clubin johdolla juoksemme yhteislenkin. Paikalla lisäksi asiantuntijoita Partioaitasta.

Illan aikana arvomme ennakkoilmoittautuneiden kesken kaksi Salomonin Prolog 40 -laukkua!

Ohjelma:

Petri Kovalainen, Salomon amdassador: ravinto ja sen kuljettaminen kisassa
Suunto Spartan Ultra -esittely
Salomon kenkätestausmahdollisuus
Suunto kellojen testausmahdollisuus
Illan lopuksi käydään ulkona lenkillä, jossa mahdollista testata kenkiä ja kelloja

Ilmoittaudu mukaan polkujuoksutapahtumaan Tampereelle

Kommentit