Primaloft materiaalit

Primaloft materiaalit

Primaloft ECO

Primaloft Eco 
Primaloft on eristemateriaali, joka valmistetaan käyttäen vähintään 50 % kierrätettyä polyesteria. Materiaali on itsessään vettähylkivää ja tuulenpitävää, kuitumaisen rakenteensa ansiosta ilmava kangas antaa kehon hengittää ja haihduttaa kosteutta iholta.

Primaloft ONE

Primaloft One 
Primaloft ONE on äärimmäisen lämmin keinokuitu. Sitä pidetään yhtenä kaikista lämpimimpänä keinokuituna koskaan! Sen todella hieno rakenne ja patentoitu valmistustapa saavat aikaan huokoisen ilmaa vangitsevan rakenteen, joka toimii erinomaisena eristeenä. Primaloft ONE hylkii hyvin vettä ja on rakenteeltaan erittäin kevyttä ja pehmeää.

R-arvo kuivana 2,42
R-arvon märkänä 2,37
Clo-arvo 0,92

Primaloft Synergy

Primaloft Synergy on edistyksellinen keinokuitu, jossa on ohuita ja erittäin ohuita kuituja. Nämä yhdessä muodostavat pieniä ilmaonkaloita, missä kehosta siirtynyt lämpö säilyy eristäen näin kylmää. Sen todella hieno rakenne ja patentoitu valmistustapa saavat aikaan huokoisen ilmaa vangitsevan rakenteen, joka toimii erinomaisena eristeenä. Primaloft Synergy hylkii hyvin vettä ja on rakenteeltaan erittäin kevyttä ja pehmeää sekä pakkautuu pieneen tilaan.

Clo-arvo kuivana 0,73
Clo-arvo märkänä 0,61

Primaloft Synergy

Kommentit