Punaisen sulan salaisuus - Metsäseikkailu lapsiperheille - Nuuksio

Punaisen sulan salaisuus  - Metsäseikkailu lapsiperheille - Nuuksio

2.9. luontokeskus Haltiassa. Tervetuloa mukaan Partioaitan, Suomen Ladun ja Luontokeskus Haltian tapahtumaan. Tapahtumassa kuljette uutta Punaisen sulan salaisuus -polkua, tehtäviä yhdessä ratkoen. Pääsette pelaamaan frisbeegolfia, kokeilemaan Metsämörrin heittopelejä ja kenties tapaamaan itse Metsämörrin. Tarinatäti on paikalla ja ikuistaa tapahtuman yhteiseksi värityskuvaksi, jonka osallistujat saavat itselleen jälkikäteen. Partioaitan pisteellä pääset lisäksi testaamaan lastenkantorinkkaa sekä lapsille tarkoitettua rinkkaa.

Haltian ravintolan palvelut ovat käytettävissä tapahtuman aikana. Samoin näyttelytilat, joiden sisäänpääsystä 365 klubilaiset saavat alennuksen kaksi yhden hinnalla. Osana päivän ohjelmaa voit testata taitojasi ja etsiä Haltiassa piilottelevia eläimiä. Näkyisikö jopa itse Metsämörristä hännänvilahdus?

Tapahtuma on maksuton. Haltian näyttelyyn klubilaiset pääsevät kaksi yhden hinnalla. Tapahtuman ohjelmasta vastaavat Suomen Latu ja Luontokeskus Haltia.

Paikka: Luontokeskus Haltia, Nuuksio, Espoo (katso Google-kartta)
Aika: 2.9. klo 10.00-14.00

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit