Pyhä Free’kend Tour - Oulu

Pyhä Free’kend Tour - Oulu

17.11. Oulun myymälässä. Tervetuloa viettämään Free'kend-vapaalaskuiltaa pyhäläisten kanssa. Klubi-illassa kuulemme Ape Majavan esityksen vapaalaskusta ja lumiturvallisuudesta ja näemme Antti Autin huikean Pyhä Backcountry -laskuleffalyhärin.

Hiihtokoulu esittelee osallistujille Pyhän takamaastoja ja vapaalaskumahdollisuuksia sekä nykyajan tunturihiihtoa eli randonnee-lajia. Protect Our Winters Finlandin porukka kertoo, mitä voimme tehdä talvien pelastamiseksi.

Hiihtokoulu ja Protect Our Winters ovat myymälässä jo klo 18 alkaen esittelemässä toimintojansa, tervetuloa myymälään jo ennen Klubi-illan alkamista!

Pyhän rinteiden avaustavoite on 11.11.2016, osta ennakkolippu Pyhän sivuilta! Saat kausikortit ennakkohintaan 11.12. saakka. Tilaa Pyhän uutiskirje niin pysyt perillä Pyhän tapahtumista ja uutisista!

Tervetuloa viettämään Free'kend-iltaa!

Illassa arvotaan 2 kpl 3 päivän hissilippuja Pyhälle!

Arvomme kaikkien Pyhä Free'kend Tourin osallistujien kesken paketin vapaavalintaiseen Free´kend-tapahtumaan Pyhälle. Palkinto sisältää kahdelle hengelle majoituksen Hotelli Pyhätunturissa, hissiliput ja osallistumisen tapahtumaohjelmaan. Arvonta tapahtuu Oulun Klubi-illan yhteydessä 17.11. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Paikka: Partioaitta Oulu, Kirkkokatu 4, 90100 Oulu (katso Google-kartta)
Aika: 17.11.2016 klo 19-21

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kuvat Antti Autti.

Atte Autin uusi lyhytelokuva ennakkonäytöksenä Partioaitassa!

Pyhä Freekend Tour Partioaitassa!

Kommentit