Pyhä Free’kend Tour - Yrjönkatu

Pyhä Free’kend Tour - Yrjönkatu

3.11.2016 Yrjönkadun myymälässä. Tervetuloa viettämään Free'kend-vapaalaskuiltaa pyhäläisten kanssa. Klubi-illassa kuulemme Ape Majavan lumiturvallisuusesityksen ja näemme Antti Autin huikean Pyhä Backcountry -laskuleffalyhärin.

Yrjönkadun tapahtumassa leffa näytetään eksklusiivisena ennakkonäytöksenä 365 Klubin jäsenille + Antti Autti on mukana paikan päällä (virallinen ensi-ilta 4.11. Vapaalaskuiltamissa).

Hiihtokoulu esittelee osallistujille Pyhän takamaastoja ja vapaalaskumahdollisuuksia sekä nykyajan tunturihiihtoa eli randonnee-lajia. Protect Our Winters Finlandin porukka kertoo, mitä voimme tehdä talvien pelastamiseksi.

Hiihtokoulu ja Protect Our Winters ovat myymälässä on iltapäivästä alkaen esittelemässä toimintojansa, tervetuloa myymälään jo ennen Klubi-illan alkamista!

Pyhän rinteiden avaustavoite on 11.11.2016, osta ennakkolippu Pyhän sivuilta! Saat kausikortit ennakkohintaan 11.12. saakka. Tilaa Pyhän uutiskirje niin pysyt perillä Pyhän tapahtumista ja uutisista!

Tervetuloa viettämään Free'kend-iltaa!

Illassa arvotaan 2 kpl 3 päivän hissilippuja Pyhälle!

Arvomme kaikkien Pyhä Free'kend Tourin osallistujien kesken paketin vapaavalintaiseen Free´kend-tapahtumaan Pyhälle. Palkinto sisältää kahdelle hengelle majoituksen Hotelli Pyhätunturissa, hissiliput ja osallistumisen tapahtumaohjelmaan. Arvonta tapahtuu Oulun Klubi-illan yhteydessä 17.11. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Paikka: Partioaitta Yrjönkatu, Yrjönkatu 36, Helsinki (katso Google-kartta)
Aika: 3.11.2016 klo 20-22

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kuvat Antti Autti.

Antti Autti uusi lyhytelokuva Pyhä Backcountry ennakkonäytksenä Partioaitassa!

Atte Autin uusi lyhytelokuva ennakkonäytöksenä Partioaitassa!

Pyhä Freekend Tour Partioaitassa!

Kommentit