Ravintoa ja kosmetiikkaa luonnosta - Hämeenlinna

Ravintoa ja kosmetiikkaa luonnosta - Hämeenlinna

19.5.2016 Hämeenlinnan myymälässä. Luonnontuotekouluttaja, Juuret maassa -yrittäjä Kaisa Vermasheinä kertoo illan aikana, mitä kaikkea hyötykasvillisuutta luonnosta voi löytää ja mihin kaikkeen sitä voi hyödyntää. Illassa opastetaan mm. luonnonyrttien käytöstä kosmetiikassa sekä ravintona. Illassa pääsee valmistamaan itse kosmetiikkaa luonnonyrteistä ja maistelemaan luonnon antimista valmistettua yrttiteetä.

Tervetuloa kuuntelemaan ja oppimaan uutta Hämeenlinnan myymäläämme 19.5.2016 klo 18-20.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus on Partioaitta 365 Klubin jäsenille. Liity mukaan 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiimme.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Juuret maassa -kurssitarjonta

Jos olet kiinnostunut luonnoyrttien hyödyntämisestä, tutustu Juuret maassa -kurssitarjontaan. Juuret maassa -kursseilla ja -retkillä sukellat luonnon antimien maailmaan! Opit tunnistamaan ja käyttämään luonnon kasveja ruuanlaitossa sekä hyvinvoinnin ja kauneuden tuottajina. Luonnon antimiin tutustutaan satokauden tahdissa ja Nuuksion luonnonläheisissä maisemissa. Toukokuussa otetaan haltuun villiyrtit ja villivihannekset. Kesäkuussa perehdytään Suomen luonnon kasvien terveysvaikutuksiin. Elokuu on kauneuden kuukausi – silloin valmistetaan luonnonkosmetiikkaa.

Kommentit