Retkeilytapahtuma Naisille Nuuksiossa

Retkeilytapahtuma Naisille Nuuksiossa

18.6.2016 Nuuksiossa. Naisten retkeilykurssilla pääset tutustumaan retkeilyn alkeisiin yön yli reissulla. Retki alkaa Haltiasta ja retkelle mennään lähimaastoon. Retkeilykurssi tehdään yhteistyössä Suomen Ladun kanssa. 

Retkeilykurssi alkaa Luontokeskus Haltian edessä lauantaina 18.6.2016 kello 09:00 ja päättyy sunnuntaina 19.6.2016 noin kello 15.

Retkeilykokemusta tai -taitoa ei tarvita. Kaikki riittävä opetetaan kurssin aikana.

Kurssilla kaikki tehdään turvallisuuden ehdoilla. Todennäköisin pysyvä vaikutus on retkeilyinnostus, joka pistää retkeilemään entistä useammin.
Turvallisesti toteutetusta retkeilyharrastuksesta osallistuja saa valmiudet edistää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista terveyttään.

Kurssin jälkeen osallistuja:

tuntee turvallisen retkeilyn perusteita ja osaa hakea tietoa,
tietää miten suunnistetaan polkuihin, jokivarsiin ja selkeisiin maastonkohtiin tukeutuen,
tuntee retkeilyvarusteita ja niiden käyttöä,
tietää retkiruokailun perusteita ja
ymmärtää vastuullisen retkeilyn merkityksen.

Hinta 55 €/hlö, sisältäen:

Kouluttajan opastuksen
Blå Band -retkiruoka-annokset (aamupala, kaksi lounasta ja päivällinen)
Kurssimateriaalit

Lainattavissa olevat varusteet (rajoitetusti):

teltta
rinkka
keitin

Hanki itse muut kuin retkiruoka-annoksista tulevat ruoka-aineet, kuten leivät, välipalat, herkut jne. omien mieltymysten mukaan.
Vesihuollosta antaa ohjeet kouluttaja ennen lähtöä. Voit ottaa useamman vesipullon mukaan.
Voit ottaa mukaan vaellus-/kävelysauvat. Ne helpottavat kulkemista.
Vedenpitäviä pakkauspusseja tai muovipusseja, jos varusteita ei ole jo pakattu sellaisiin.

Muita huomioita:

Kurssilla majoitutaan ulkona teltoissa tai vastaavissa majoitteissa.
Huomaathan, että kurssilla kannetaan kaikki varusteet mukana. Siksi varusteita valitessa kannattaa pyrkiä suosimaan kevyitä ja pieneen tilaan pakkautuvia varusteita. Kurssia varten on hyvä kokeilla repun kantamista maasto-olosuhteissa etukäteen.
Muistathan, että kurssin aikana ei ole mahdollisuutta ladata puhelimen akkua. Kerrothan kotiin etukäteen, että et ole kurssin aikana tavoitettavissa/olet huonosti tavoitettavissa.
Kouluttajat keräävät ennen maastoon lähtöä kaikilta lähiomaisten tiedot. Tämä sen takia, jotta mahdollisessa poikkeustilanteessa tiedetään, keneen olla yhteydessä. Kouluttaja on laatinut kurssista pelastussuunnitelman. Kouluttajana toimivat Suomen Ladun kouluttajat/oppaat.
Kurssilla saat tietoa ja vinkkejä varustehankintojen tekoon. Kurssilla voit myös päästä tutustumaan ja testaamaan muiden varusteita.

Muut tärkeät tiedot:

Retkeilykurssille osallistumiseen riittää normaali terveys ja peruskunto. Vaelluspäivät ovat keskimäärin 5-8 km ja liikkeellä ollaan noin 3–6 tuntia. Osallistujan on kuitenkin kannettava itse omat henkilökohtaiset varusteensa, ruokansa sekä osuutensa telttakunnan yhteisistä varusteista.
Osallistujan on ilmoitettava kouluttajalle kaikki terveydentilaan liittyvät asiat, jotka saattavat vaikuttaa vaeltamiseen.
Kouluttajan on myös saatava ennen vaellusta tieto säännöllisistä lääkityksistä sekä lääkkeen ottamatta jättämisen mahdollisista seuraamuuksista.
Jokaisella tulee olla varusteluettelon mukaiset pakolliset varusteet. Varusteluettelo toimitetaan kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan Suomen Ladun sivuilla. Hinta 55 € / henkilö.

Ilmoittaudu mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus on Partioaitta 365 Klubin jäsenille. Liity mukaan 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiimme.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit