Retkellä lasten kanssa, päiväretki klubilaisille - Sipoonkorpi

Retkellä lasten kanssa, päiväretki klubilaisille - Sipoonkorpi

1.10. klo 13-16 Sipoonkorven kansallispuisto. Tervetuloa mukaan koko perheen metsäretkelle! Valittavana on kävellä joko lyhyempi 1,5 km tai pidempi 3,4 km reitti. Lähtö tapahtuu Byabäckenin pysäköintialueelta klo 13:00.

Tutustumme syksyiseen luontoon kaikilla aisteilla retken aikana. Miltä syksyinen luonto tuoksuu? Miltä syksyinen luonto tuntuu? Onko ötököitä vielä liikkeellä? Voimme sulkea silmämme ja kuunnella tuulen kuiskauksia puissa. Mahdollisuus lainata luuppia, jolla voi tarkastella lähemmin kasveja. Voit ottaa mukaan myös omia luontoharrastusvälineitä.

Ängsbölen nuotiopaikalla pidämme evästauon. Ota mukaan sään mukainen varustus, retkieväät ja juomapullo. Tarjoamme tikkupullat, mehua ja kahvit. Takaisin on mahdollisuus kävellä samaa reittiä (lyhyempi) tai kiertää koko perinnepolun loppuun (pidempi).

Ponun perinnepostia -luontopolku  sijaitsee Sipoonkorven kansallispuiston pohjoislaidalla. Kuljemme polkua pitkin ja maasto on metsäistä ja paikoin mäkinen. Ängsbölen nuotiopaikalla on metsä on vankkaa kuusikkoa. Polku ylittää mutkittelevan Byabäckenin puron kahdesti. Ängsbölen nuotiopaikalta voi poiketa kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Bergströmin torpalla, joka on rakennettu 1880-luvulla. Polun loppupää seurailee mäkisiä laidunmaita. Byabäckänin parkkipaikalle palataan kävelemällä osin soratien reunaa.

Osallistujamäärä rajallinen: 30 osallistujaa

Klubiretkellä arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Byabäckenin pysäköintialue Länsitie 237, Sipoo, Sipookorven kansallispuisto (katso Google-kartta)
Aika: 1.10.2016 klo 13-16

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit