Fileointiveitsi, joka soveltuu fileoimisen lisäksi myös muuhun leikkuuseen keittiössä. Sopii niin ammattilaiselle, kuin aloittelijallekin.
Kuvaus
Tekniset tiedot
Fileointiveitsi, joka soveltuu fileoimisen lisäksi myös muuhun leikkuuseen keittiössä. Sopii niin ammattilaiselle, kuin aloittelijallekin.
Roselli Wootz UHC-teräksestä valmistetun terän ansiosta veistä ei tarvitse teroittaa usein, vaan se säilyttää teränsä pitkään. Kaikki Astrid-sarjan veitset kannattaa pestä yksilöllisesti ja on kuivata huolellisesti, välttäen pesukoneeseen laittamista. Veitsen kahva on lämpökäsiteltyä, pellavaöljyttyä koivua, joka pysyy kädessä märkänäkin ja sen mukana tulee pellavaöljytty koivuteline.
ASIAKKAIDEN JAKAMIA KUVIA TUOTTEESTA
Fileointiveitsi, joka soveltuu fileoimisen lisäksi myös muuhun leikkuuseen keittiössä. Sopii niin ammattilaiselle, kuin aloittelijallekin.
Roselli Wootz UHC-teräksestä valmistetun terän ansiosta veistä ei tarvitse teroittaa usein, vaan se säilyttää teränsä pitkään. Kaikki Astrid-sarjan veitset kannattaa pestä yksilöllisesti ja on kuivata huolellisesti, välttäen pesukoneeseen laittamista. Veitsen kahva on lämpökäsiteltyä, pellavaöljyttyä koivua, joka pysyy kädessä märkänäkin ja sen mukana tulee pellavaöljytty koivuteline.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi tarkemmat tiedot