Salomon Juoksutapahtuma Helsinki

Salomon Juoksutapahtuma Helsinki

Tule mukaan Salomon polkujuoksutapahtumaan lauantaina 16.4.2016 Maunulan Majalle, Helsinkiin. Tapahtuma alkaa klo 12 ja kestää noin 3 tuntia. Tapahtuman aikana keskustelemme ja jaamme vinkkejä polkujuoksusta ja polkujuoksuvarusteista sekä käymme yhdessä lenkillä keskuspuistossa. Paikalla asiantuntijoita esittelemässä Salomon ja Suunto tuotteita sekä mahdollisuus kokeilla Salomon-juoksukenkiä ja Suunto-rannetietokoneita yhteislenkin aikana.

Salomonin ambassadorit Noora Pinola, Eetu Nordman ja Janne Hietala sekä paikallisen Helsinki Trail Running Clubin edustajat ovat asiantuntijoina paikalla ja heiltä voi kysyä yleisesti polkujuoksusta tai tarkemmin Salomonin tuotteista. He ovat myös suunnitelleet ryhmälenkin ja ovat vetäjinä. He käyvät läpi tärkeimmät varusteet ja kertovat paikallisen polkujuoksuklubin toiminnasta.
Janne Korkalainen, Olli Kainulainen ja Said Smir tulevat pitämään kenkä- ja repputestiä.

Paikalla on myös Helsingin Latu esittelemässä toimintaansa.

Mukana myös Clif Bar! Tervetuloa maistelemaan Clif Barin maukkaita patukoita.

Tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi paikkaa loppuunmyytyyn Bodom Trail- polkujuoksutapahtumaan, joka järjestetään 5.5.2016.

Osallistu ennen tapahtumaa arvontaan Facebookissa, jossa palkintona on Salomon S-Lab Advanced Skin 12Set -reppu.

Päivän ohjelma:

12:00 Tapahtuma alkaa
12:15 Varustevinkit
12:45 Suunto Ambit ja Movescount -esittely
13:00 Yhteislenkki tasoryhmissä, kesto noin 1h
14:00 Helsinki Trail Running Club, Tuomas Sovijärvi esittelee klubin toimintaa
14:15 Bodom Trail –polkujuoksukilpailun esittely
14:30 Arvotaan 2 kpl Bodom Trail osallistumisoikeuksia etukäteen ilmoittautuneiden kesken
14:45-15:00 Tapahtuma päättyy

Eri juoksuryhmät niin naisille kuin miehillekin ja molemmissa kaksi eri tasoa: aloittelijat ja tekniikkaryhmä. Ilmoittautumisen yhteydessä valitse sinulle sopivin ryhmä. Huom! Valinta ei ole sitova. Voit vielä paikan päällä valita sinulle sopivimman ryhmän. Kysymme tätä, jotta voimme paremmin valmistautua yhteislenkille.

Kommentit