Salomon Juoksutapahtuma Oulu

Salomon Juoksutapahtuma Oulu

Tule mukaan Salomon polkujuoksuiltaan keskiviikkona 27.4.2016 Köykkyriin Kempeleeseen. Tapahtuma alkaa klo 17. Illan aikana keskustelemme ja jaamme vinkkejä polkujuoksusta ja polkujuoksuvarusteista sekä käymme yhdessä lenkillä lähimaastossa. Paikalla asiantuntijoita esittelemässä Salomon ja Suunto tuotteita sekä mahdollisuus kokeilla Salomon-juoksukenkiä ja Suunto-rannetietokoneita yhteislenkin aikana. Tapahtuman yhteydessä juostaan Northern Trail Runnersin järjestämä Oulu Trail Cupin osakilpailu. Osallistuminen kilpailuun on vapaaehtoista ja järjestävä seura voi periä osallistumisesta kilpailuun maksun.

Salomonin ambassadori Maija Oravamäki ja paikallisen Trail Running Clubin edustajat ovat asiantuntijoina paikalla ja heiltä voi kysyä yleisesti polkujuoksusta tai tarkemmin Salomonin tuotteista. He ovat myös suunnitelleet ryhmälenkin ja ovat vetäjinä. He käyvät läpi tärkeimmät varusteet ja kertovat paikallisen polkujuoksuklubin toiminnasta. Maija Oravamäki pitää myös vinkkiklinikan mäkijuoksusta ja mäkiharjoittelusta polkujuoksussa.
Vesa Aurala tulee pitämään kenkätestiä.

Mukana myös Clif Bar! Tervetuloa maistelemaan Clif Barin maukkaita patukoita.

Tapahtumassa arvotaan osallistujien kesken 1 kpl Salomon S-Lab Advanced Skin 12Set -reppu.

Salomon Advanced Skin 12Set

Eri juoksuryhmät niin naisille kuin miehillekin ja molemmissa kaksi eri tasoa: aloittelijat ja tekniikkaryhmä. Ilmoittautumisen yhteydessä valitse sinulle sopivin ryhmä. Huom! Valinta ei ole sitova. Voit vielä paikan päällä valita sinulle sopivimman ryhmän. Kysymme tätä, jotta voimme paremmin valmistautua yhteislenkille.

Kommentit