Skin-pitopohjasuksien testauspäivä

Skin-pitopohjasuksien testauspäivä

5.4.2016 Saariselällä, Urho Kekkosen kansallispuistossa, Neljän ladun risteyksessä järjestetään skin-pitosuksien testauspäivä. Suksia voi tulla kokeilemaan klo 11-15. Paikalla on Peltosen edustaja, kilpahiihtäjä Reima Idström.

Mahdollisuus päästä testaamaan skin–pitopohjasuksia kolmelta eri suksivalmistajalta: Salomon, Fischer ja Peltonen. Tapahtumapaikka on hiihtoladun varrella, missä voi oman hiihtolenkin yhteydessä testata tämän talven uutuuksia.

Paikalla on Saariselän VPK:n naisosasto myymälässä makkaraa ja kahvia.

Tervetuloa testaamaan skin-pitopohjasuksia 5.4.2015 klo 11-15 Urho Kekkosen kansallispuistoon.

Osallistu Facebook-tapahtumaan.

Edellinen testauspäivä järjestettiin helmikuussa ja n. 70 henkeä oli silloin nauttimassa kauniista talvipäivästä testaten samalla suksia.

Kiitos kaikille mukana olleille testaajille!

Väkeä skin-suksien testipäivänä oli runsain määrin ja kiinnostus oli kovaa, vaikka sää oli räntäsateinen ja pilvinen. Ilma suosi testausta koska räntäsateinen keli on haasteellinen voitelukeli. Skinsuksein toimivuus ja helppous ongelmakelissä todettiinkin useamman testaajan voimin. Tässäkin kohdassa voimme vain todeta, että ei ole olemassa huonoja kelejä vaan oikeanlaisilla varusteilla, kelillä kuin kelillä, voimme nauttia luonnossa liikkumisesta.

Hyvää kevättä,
toivoo Saariselän Partioaitta

Skin-pitopohjasuksien testauspäivä Saariselällä

Kommentit