Partioaitta – expert på vandring och friluftsliv

 

Partioaitta – Ute. Det Är Målet.

Partioaitta är en skattkammare för vandrare och friluftsidkare. I våra femton affärer runtom i Finland och i vår nätbutik hittar du högklassig utrustning och kläder för friluftsliv. Våra kunniga försäljare ger dig entusiastisk och sakkunnig service. Våren 2015 öppnar vi en ny affär i Lahtis!

Partioaitta Finlands banschens mest uppskattade varumärke

Partioaitta Finlands mest uppskattade sportbutik

Tack vare er, våra kunder, är Partioaitta Finlands mest uppskattade sportbutiksvarumärke enligt en undersökning som genomförts av tidningen Markkinointi&Mainonta och Taloustutkimus! Uppgifterna är baserade på tidningen Markkinointi&Mainontas och marknads- och opinionsundersökningsbolaget Taloustutkimus varumärkesundersökning ”Brändien arvostus 2014”. I undersökningen utreddes hur 1 008 varumärken värderas bland finländarna.

Vår verksamhetsidé

Vårt mål är att främja friluftsliv och hälsa genom att erbjuda högklassiga produkter. Vår önskan till dig är därför: ”Gör varje dag till ett äventyr.” Det här är dessutom enkelt att förverkliga. Börja med att ta en promenad eller tillbringa din lunchpaus i parken – det räcker med att du är ute. Det är målet.

Nyckelord

Service
Kompetens
Kvalitet
Sortiment
Natur

Service – Personlig service av ett engagerat och motiverat team.
Partioaitta är känd för sin goda service och som kund har du alltid rätt att få bästa möjliga personliga service av oss.

Kompetens – Vi vet vad vi talar om, hos oss får du de bästa tipsen och information om utrustning och friluftsliv.
Vi som jobbar på Partioaitta älskar friluftsliv och vi delar gärna med oss av vår kunskap och våra erfarenheter. Vi tar även tacksamt emot tips och råd från våra kunder.

Kvalitet – Endast det bästa är gott nog för oss.
Vår målsättning är att upprätthålla en hög nivå i allt vi gör och att du som kund ska kunna lita på kvalitetsnivån hos våra produkter. Produkterna ska vara långlivade.

Sortiment – Ett brett sortiment för friluftsliv och resa.
Vi har ett brett sortiment och i det ingår allt du behöver för att utöva ett aktivt friluftsliv. Endast märkesprodukter som klarar Partioaittas kriterier ingår i vårt sortiment. Partioaitta letar ständigt efter nya varumärken och sortimentet utvecklas från år till år. Om du saknar något i vårt sortiment, hjälper vi dig gärna genom att beställa produkten åt dig.

Natur – Respekt och ansvar för vår natur.
Vi på Partioaitta älskar och bryr oss om naturen och vi strävar efter att hela tiden utveckla vårt miljöansvar.

Våra rötter finns djupt i det finländska friluftslivet

Vår historia sträcker sig över 80 år bakåt i tiden. Vi har hjälpt finländarna att välja högklassig utrustning för friluftsliv ända sedan 1928. Vi känner till de bästa varusortimenten och vi vet vad du är intresserad av. Mitt i all brinnande vardagsstress och brådska öppnar vi tillsammans dörren och stiger ut i naturen där vi kan njuta – vi är framme. Vår butik på Georgsgatan i Helsingfors har funnits på samma ställe under alla dessa år!

Partioaittas kunder, personal och ägare har en sak som förenar dem – en kärlek till naturen och att röra sig ute i den som uppstått via jobb och hobbyn. Det är även denna kombination som i sista hand har gett oss den yrkesskicklighet med vilken vi på Partioaitta vill betjäna dig.

I över 80 verksamhetsår har ägarna till Partioaitta av tradition varit scouter. Den nuvarande ägaren är Fenix Outdoor AB. Fenix Outdoor AB äger affärskedjan Naturkompaniet i Sverige samt kända outdoor-varumärken t. ex. Fjällräven.

Kontakt

Partioaitta Oy
Org nr: 0201830-0
E-post: partioaitta@partioaitta.fi
Telefon: 0207 760 600
Post- och besökaddress: Klubbekrigarvägen 5 C, 00400 Helsingfors

Partioaitta på Wikipedia
Partioaitta på Scoutwiki
Partioaitta på Google+
Partioaitta på Facebook
Partioaitta på Twitter
Partioaitta på Youtube
Partioaitta på Instagram
Partioaitta på Pinterest
Partioaitta på Tumblr