Syksyn 2014 365-lehti on julkaistu

Syksyn 2014 365-lehti on julkaistu

UUSIN 365-LEHTI ON ILMESTYNYT! Lehti on postitettu sen tilanneille. Olethan yhteydessä partioaitta@partioaitta.fi jos lehteä ei ole saapunut alkiviikkoon mennessä.

Lehti sisältää normaalien lyhyiden artikkelien ja tietoiskujen lisäksi pitempiä talviaiheisia artikkeleja:

Talviseikkailu - Ruotsalainen reportaasiryhmä lähti etsimään "oikeaa talvea" Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta.
Talviopas - Lähde seikkailemaan Suomi-neidon talviseen luontoon. Kohteita päästä varpaisiin.
Untuva eristää - Untuva on lämmittänyt retkeilijöitä jo pitkään. Lue untuvatuotteiden historiasta, käytöstä ja valmistuksesta.

Antoisia lukuhetkiä.

Selaa verkkolehteä

 

 

Partioaitan tuottama outdoor-lehti

Ammattilaisten tuottaman toimituksellisen osion lisäksi lehti pitää sisällään laajan katsauksen tuotevalikoimaamme. 365:n artikkelit käsittelevät ulkoilua, elämyksiä ja luontoa. Lisäksi lehti tarjoaa osaavien retkeilijöiden ja erikoiskaupan ammattilaisten antamia hyviä vinkkejä muun muassa vaatteiden valintaan, jalkineiden hoitoon ja ulkoiluvarusteiden hankintaan.

Voit samalla tilata myös uutiskirjeemme sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen parin viikon välein ja kerromme siinä tulevista tarjouksista sekä tuoteuutuuksista.

Vihreä lehti

365 tuotetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Lehti painetaan SCA-paperiyhtiön GraphoInvent-paperille, joka on saanut lukuisia ympäristötunnustuksia. Täysin kloorivapaan paperin tuotannossa on pyritty hiilidioksidipäästöjen minimoimiseen.

ISO-sertifioitu paino

Painaja on Sörmlands Grafiska, joka on Ruotsin johtavia ympäristötietoisia painoja. Paino on ISO 14001 -sertifioitu paino.

Lehden tilaaminen

Lehden tulevat numerot voit tilata joko luomalla asiakastilin verkkokauppaamme tai tästä linkistä. Lehden tilaaminen ei maksa mitään eikä edellytä ostosta.

Kommentit