Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    365-klubin lumiturvallisuuskurssi Ylläksellä

    Tervetuloa opettelemaan lumiturvallisuuden alkeita Ylläkselle maaliskuussa! 365-klubi järjestää ensimmäistä kertaa klubilaisille suunnatun FINLAV 1 -lumiturvallisuuskurssin Äkäslompolossa 16.-18.3.2023.

    Lumivyöryt ovat pinnan alla vaaniva uhka tunturissa liikkuville talvisin myös  Suomessa. Pahimmillaan lumivyöryyn hautautuminen voi aiheuttaa esimerkiksi laskettelijalle, lumikenkäilijälle, liukulumikenkäilijälle, hiihtovaeltajalle tai moottorikelkkailijalle vakavan loukkaantumisen tai jopa kuoleman riskin. 365-klubilaisille järjestettävällä lumiturvallisuuskurssilla opitaan hallitsemaan lumivyöryyn joutumisen vaaraa ja tunnistamaan lumivyörymaastoja sekä opetellaan kaveripelastuksen perustiedot ja -taidot. Samalla pääsemme liikkumaan kolme päivää upeissa keväisissä Ylläksen tunturimaisemissa hyvässä seurassa.

    Kurssi on osa Suomen Lumivyörykoulutuksen FINLAV-järjestelmää, josta voit lukea lisää osoitteesta www.lumivyory.fi .

    Lumiturvallisuus 1 -kurssi antaa perustiedot lumivyöryistä, lumivyöryvaarasta ja pelastustoiminnasta. Osallistuja oppii hallitsemaan lumivyöryyn joutumisen riskiä tuntureilla ja vuorilla eri menetelmien avulla. Kurssilla opitaan etsimään tietoa ja tulkitsemaan sitä oman ja muiden turvallisuuden parantamiseksi. Lisäksi opetellaan tunnistamaan lumivyörymaasto ja löytämään itsenäisesti vyöryturvallinen reitti helposta maastosta. Kurssilla opetellaan myös toimintaa lumivyöryn tapahtuessa sekä tehokkaan kaveripelastamisen perusteet.

    Kurssin vetää klubilaisille tuttu opas, sertifioitu lumiturvallisuuskouluttaja Teemu Suominen.

    Kurssipäivät ovat 16.-18.3.2023.

    Maksu- ja varausehdot:
    Kurssin hinta on 340 euroa ja se sisältää FINLAV 1 -kurssin, kurssimateriaalit, vyörykortin sekä yhden ravintolaruokailun Äkäslompolossa. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja, varusteita eikä majoituksia.
    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (120€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksissa yleensä palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 1.3.2023 mennessä, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi. Lähtijöillä tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

    Kurssille mahtuu 10 klubilaista. Lähtijöiden ikäraja on 18 vuotta.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

    Vastaava järjestäjä: Metalheim Oy, y-tunnus 2239947-0
    • 365-klubin lumiturvallisuuskurssi Ylläksellä

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    16.03.2023
    -
    18.03.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 21:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite