Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Partioaitan 90-vuotisjuhlavaellus Haltille

    Partioaitta täyttää vuonna 2018 kunnioitettavat 90 vuotta ja klubilaiset juhlistavat merkkipaalua vaeltamalla Suomen korkeimpaan pisteeseen Haltille! 365 Klubin Haltin vaellus järjestetään 23.-28. heinäkuuta.

    Suomen ja Norjan rajalla sijaitsevan Haltin rinteiltä löytyy Suomen korkein piste, 1324 metriä. Suomen puolella Enontekiön alueella seisova Halti on saamelaisille pyhää aluetta ja se on ollut suosittu vaelluskohde kautta aikain. Vaellusreitiltä löytyy upeaa tunturimaastoa, vesiputouksia sekä useita luonnonnähtävyyksiä ja alue onkin ehkä komeinta suomalaista vaellusmaisemaa mitä kokea voi! Matkan huippuna käymme kirjaamassa klubilaisten nimet sekä Partioaitan juhlatoivotukset rajapyykillä 303B sijaitsevaan vieraskirjaan.

    Vaellus alkaa Kilpisjärveltä ja kestää kuusi päivää. Matkaa Haltille ja takaisin kertyy noin 110 kilometriä. Vaelluksella majoitutaan omissa teltoissa, jotka klubilaiset kantavat itse mukanaan. Retki sopii kaikille lähtijöille eikä ole teknisesti liian vaativa, joskaan ei myöskään se kaikista helpoin. Hyvä peruskunto ja kyky kantaa omat varusteensa riittävät kuitenkin lähtemiseen! Haltia ei ehkä kannata valita ihan ensimmäiseksi vaelluskohteeksieen, mutta jos rinkan kanssa on jo tottunut kulkemaan, klubireissu on turvallinen tapa lähteä haastamaan itseään tunturivaelluksen saloihin. Retken oppaana toimii 365 Klubin suosittu vaellusopas Teemu Suominen.

    Haltin vaelluksen hinta on 350 euroa ja se maksetaan kahdessa osassa. Hinta sisältää oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, pientä tarjoilua maastossa sekä retken päätöstarjoilut Kilpisjärvellä. Hinta ei sisällä muita ruokia, matkoja eikä majoituksia. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova ja ilmoittautuminen on ostopäätös.

    Lähtijöiden ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat kuitenkin vanhempien seurassa. Osallistujilla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus. Matkapäivät ovat 23.-28. heinäkuuta. Autamme mielellämme mm. kimppakyytien järjestämisessä Kilpisjärvelle, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Osallistujalla tulee olla oma voimassaoleva vakuutus.

    Lisätietoa vaelluksesta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

    • Partioaitan 90-vuotisjuhlavaellus Haltille

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    23.07.2018
    -
    28.07.2018
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite