Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Huikea polkaisu kesään: Reitti 2000 fillarilla

    Tällä retkellä pyöräilemme Reitti 2000:n Nuuksion järviylängön rengasosuuden, eli Luukista Salmen, Solvallan ja Pirttimäen kautta takaisin Luukkiin. Matkaa tälle lenkille kertyy noin 55 km. Pääosin pyöräillään ulkoilupolkuja ja metsäteitä. Haastavimmat maasto-osuudet vältetään valitsemalla vaihtoehtoinen reitti, joten maastopyörä ei ole pakollinen. Reitille osuu kuitenkin muutama lyhyehkö maastopätkä, joista selviää tarvittaessa myös taluttamalla. Kyseessä ei ole kilpailu vaan leppoisa pyöräilypäivä hienosta luonnosta nauttien. Luukkiin saavumme väsyneinä, tyytyväisinä ja hieman ehkä itsemme ylittäneinäkin.

    Reitti 2000 on kokonaisuudessaan 110 kilometriä pitkä ulkoilureitti, joka on suunniteltu viiden päivän patikointiin. Reitin voi hyvin myös pyöräillä. Reitti alkaa Helsingin Laaksosta, kiertää Nuuksion järviylängöllä ja palaa takaisin Laaksoon.

    Aika ja paikka: 2.6.2019 klo 9, olethan paikalla viimeistään klo 8.45. Paluu Luukkiin noin klo 17.
    Lähtö Luukin kartanon parkkipaikalta (Luukintie 33)

    Maksimi osallistujamäärä: 15 henkilöä

    Hinta: 30 €/hlö, sisältää oppaan palvelut ennen retkeä ja retken aikana (mm. reittisuunnitelma, opastus, turvalisuussuunnitelma) sekä onnistumismaljat maalissa. Ilmoittautumalla varaat paikkasi retkelle. Muistathan perua ilmoittautumisesi, jos sinulle tulee este. Lasku osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneille ja se maksetaan noin 4 viikkoa ennen retkeä. Tämän jälkeenkin retkelle voi ilmoittautua, jos vapaita paikkoja on. Tällöin lasku lähetetään heti ilmoittautumisen jälkeen.

    Mukaan tarvitset:
    - Polkupyörä
    - Kypärä
    - Pyöräilyhousut suositeltavat
    - Ajolasit auringolta tai roiskuvalta kuralta suojaamaan
    - Hanskat
    - Säähän sopiva muu vaatetus
    - Lämmin vaatekappale pidemmille tauoille sään mukaan
    - Renkaanpaikkausvälineet ja/tai varasisäkumi
    - Muuta fillarinkorjaustavaraa jos omistat
    - Juomapullo tai pari, tai juomareppu
    - Evästä riittävästi

    Ruokailu: Pidämme reilumman evästauon Salmessa. Pikkueväitä voimme syödä pitkin matkaa ja lisäksi lounasta Pirttimäessä joko omasta repusta tai kahviosta, jossa on yleensä tarjolla keittoa, piirakkaa ym. Eli reppuun voi pakata voimaa-antavia patukoita, pähkinöitä, hedelmiä, urheilujuomaa yms. minkä kokee hyväksi evääksi. Myös vesitäydennystä saa matkan varrelta, ensimmäisen kerran Salmen ulkoilualueella jonne matkaa kertyy reilut 20 km.

    Pyöräkalustosta ja kuljettajasta: Maastopyörä ei ole välttämättömyys, esim. hybridillä tai cyclocrossilakin pärjää hyvin. Osallistumisen edellytys kuitenkin on, että pyörässä on toimivat vaihteet ja jarrut ja että pyörä muutenkin on toimiva ja mukava ajaa. Osallistujilla tulisi myös olla pyöräilykilometreja alla, tätä ei kannata ottaa kauden ensimmäiseksi retkeksi. Vauhti on kuitenkin leppoisa ja pidämme reilusti taukoja. Tapaturmavakuutus on suositeltava.

    Oppaana tällä retkellä toimii eräopas ja lääkäri, Klubin retkiopas Anu Usvasalo.Lisätiedot: Anu Usvasalo, erasseikkailija@gmail.com

    • Huikea polkaisu kesään: Reitti 2000 fillarilla Luukin ulkoilualue

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    02.06.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Retki
    Tapahtumanpaikka
    Luukin ulkoilualue
    Luukintie 33
    02970  Espoo
    Kokoontumispaikka
    Luukin kartanon parkkipaikka, Luukintie 33, Espoo (katso Google-kartta)
    Kellonaika
    09:00  - 17:00 
    Ilmoittaudu

    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite