/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kuutamomelonta Espoon Suvisaaristossa - matalan kynnyksen melontaretki

    Espoon Suvisaaristo on hieno melontaretkikohde, jossa voit sekä puikkelehtia sisäsaariston kapeissa salmissa, yöpyä saarten silokallioilla ja katsella aamulla ulkomerelle.  Viikonlopun 13.-14.8. melontaretki on sopiva piipahdus näille monipuolisille melontavesille ja kauniisiin saariin. Jos olemme onnekkaita, on taivas kirkas ja täysikuu valaisee saaristoa ja piirtää kuunsillan laineille. 

    Suvisaariston melontaretki sopii melonnan peruskurssin suorittaneelle tai vastaavat taidot omaavalle melojalle. Päivämatkat ovat noin 8-12 kilometrin pituisia. Kajakissa istutaan n. 3-4 tuntia. Välissä on maataukoja ja leiri laitetaan reittiin sopivaan saareen.  Reitti valitaan tuulten ja ryhmän osaamistason mukaan. Illalla sytytetään tulet, jos ei ole metsäpalovaroitusta.

    Retken hintaan kuuluu kajakki ja melontavarusteet. Tarvitset omat yöpymiseen tarvittavat retkeilyvarusteet. Melontavaatteiksi lyheylle retkelle sopivat joustava urheiluasu, merinovilla sekä kuoritakki. Saat ennen retkeä ohjeet pukeutumiseen, varusteisiin sekä ohjeet tapaamispaikalle. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja, jonka ensimmäinen rakkaus on ollut meri. Mia Sinisalo on liikkunut meloen, pyörällä, suksilla ja jalkaisin rannikolla, pohjoisen erämaiden poluilla ja tunnettujen reittien ulkopuolella. Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy.  Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Info
    PaikkaEspoon Suvisaaristo
    Kokoontumispaikka: Hanikan uimaranta,  Suvisaarentie 9, 02380 Espoo
    Aika: 13.-14.8.2022 lähtö klo 13 ja paluu klo 15.
    Hinta: 150 €, sisältää arvonlisäveron, kajakin ja melontavarusteet ja opastuksen.  
    Maksu ja peruutusehdot: Retken hinta 150 € maksetaan 14 päivää ilmoittautumisen jälkeen.  Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua 30 päivää ennen retkeä. Pidätämme 20 € toimistomaksun.
    Osallistujamäärä: 4–8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.8.2022
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com 


    • Kuutamomelonta Espoon Suvisaaristossa - matalan kynnyksen melontaretki

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    13.08.2022
    -
    14.08.2022
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    13:00  - 15:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite