Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Lamppulenkki Pirttimäen ulkoilualueelle

    Selätä kaamosväsymys ja lähde mukaan 365 -klubin lamppulenkille! Lamppulenkillä kävellään reilun tunnin mittainen lenkki pimeässä metsässä Black Diamond -testiotsalamppujen kanssa oppaan johdolla. Pimeys ei pelota yhtään niin paljon, kun sitä on valaisemassa ryhmällinen otsalamppuja. Rohkaistu siis mukaan ja lähde ulos luontoon!

    Lamppulenkki Pirttimäen ulkoilualueelle on reilun tunnin mittainen kävelyretki. Kuljemme pääosin vaihtelevia metsäpolkuja. Retki on vaatimustasoltaan helppo. Kokoonnumme Pirttimäen kahvilan edustalla, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja jossa on iso parkkipaikka autoilla saapuville.

    Osallistujat tarvitsevat mukaansa otsalampun, säänmukaiset ulkovaateet ja mukavat kengät. Lenkkareillakin pärjää, mutta on hyvä tiedostaa, että reitti voi olla paikoin kostea. Reitillä on nousuja ja laskuja ja se kulkee pääosin metsäpoluilla. Emme pidä retken varrella varsinaista evästaukoa, mutta juomapullo ja pientä syömistä voi olla hyvä olla mukana. Oppaalla on mukana kattava ensiapulaukku ja varaotsalamppuja. Myös hyvin käyttäytyvät koirat ovat tervetulleita retkelle!
     
    Oppaana lenkillä toimii 365 -klubin vaellusopas Silja Vuohensilta, joka on järjestänyt matalan kynnyksen retkiä ja vaelluksia klubilaisille jo usean vuoden ajan.

    Paikka ja kokoontumispaikka: Pirttimäen ulkoilualue, Espoo. Pirttimäki Cafe Uken. Kunnarlantie 110, 02740 Espoo. Kokoonnumme Pirttimäen päärakennuksen/kahvilan edustalla. Huom! Navigaattori voi heittää kahvilan osoitteen 8km väärään suuntaan, tarkista että olet tulossa oikeaan paikkaan Pirttimäen ulkoilualueelle. Google maps löytää paikan nimellä ”Pirttimäki”.
    Aika: 15.11.2023 klo 18-20
    Hinta ja erittely: 365 -klubin jäsenille ilmainen!
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 4-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.11.2023
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: Silja Vuohensilta, silja.vuohensilta@gmail.com
    Vastaava järjestäjä: Tmi Luontokaipuu, y-tunnus 2592341-8

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    15.11.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Retki
    Kellonaika
    18:00  - 20:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite