/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten erätaitokurssi Nuuksiossa

    Naisten erätaitokurssi sopii kaikille retkeilystä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat oppia retkeilyyn ja vaellukseen tarvittavia erätaitoja. Harjoittelemme erityisesti kirveen ja puukon käsittelyä, eli puiden pilkkomista, sytykkeiden tekemistä ja tulen sytytystä. Viikonlopun jälkeen osaat suunnitella itsellesi pienen telttaretken, sytyttää nuotion, valmistaa herkullista retkiruokaa sekä yöpyä ulkona omassa majoitteessasi.

    Naisten erätaitokurssi on yhden vuorokauden mittainen kurssi 17.-18.7.2021 Nuuksio kansallispuistossa Espoossa. Paikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Osallistujien kesken järjestetään lisäksi yksi webinaari-ilta ennen kurssia, jolla käsitellään varusteita ja kurssille valmistautumista.
    Kurssi sopii kaikille erätaidoista, retkeilystä ja vaelluksesta kiinnostuneille naisille. Emme liiku pitkiä matkoja, ja autolla pääsee tarvittaessa ihan leiriytymispaikan viereen, joten kovin raskasta liikuntaa ei ole luvassa.

    Ohjelma ja varusteet
    Tapaamme Siikarannan parkkipaikalla lauantaina 17.7.2021 klo 10, josta siirrymme noin kilometrin päähän Kolmoislammin varausnuotiopaikalle. Tarvittaessa varusteita voidaan viedä lähemmäs autolla. Käymme päivän aikana läpi teoriassa ja käytännössä retkeilyssä ja vaeltamisessa vaadittavia erätaitoja ja tulentekoa ja pystytämme leirimme kauniin kallion päälle lammen rantaan. Sunnuntaina vietämme rauhallisen aamun ja palaamme lähtöpaikkaamme viimeistään klo 12. Siirrymme vielä halukkaiden kanssa Haltian luontokeskuksen ravintolaan omakustanteiselle lounaalle sekä tutustumaan luontokeskuksen näyttelyyn.

    Osallistuaksesi kurssille sinulla tulee olla omat yöpymisvarusteet ja säänmukaista vaatetusta. Voit halutessasi lainata oppaalta retkikeitintä tai valmistaa ruokasi nuotiolla, mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely lyhyesti
    Kurssin oppaana toimii luonto-ohjaaja ja opettaja Silja Vuohensilta, joka on järjestänyt 365-klubilaisille suosittuja erätaitokursseja jo kolmen vuoden ajan. Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos osallistut mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmäretkelle.

    Info
    Paikka: Nuuksion kansallispuisto, Espoo.
    Kokoontumispaikka: Siikaniemen parkkipaikka, Kolmoislammenranta, Espoo.
    Aika: 17.7.2021 klo 10 – 18.7.2021 klo 12 / klo 17, riippuen osallistutko vierailulle Haltian luontokeskukseen.
    Hinta: Kurssin hinta on 125 e, sisältäen arvonlisäveron, varausnuotiopaikan käytön, opastuksen ennen kurssia ja sen aikana sekä nokipannukahvit / teen koko viikonlopun aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 6-10
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.7.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa!
    • Naisten erätaitokurssi Nuuksiossa Kolmoislampi - Nuuksion kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    17.07.2021
    -
    18.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Kurssi
    Tapahtumanpaikka
    Kolmoislampi - Nuuksion kansallispuisto
    Kolmoislammenranta
    02860 Espoo
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite