/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten erätaitokurssi Nuuksiossa

    Naisten erätaitokurssi sopii kaikille retkeilystä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat oppia retkeilyyn ja vaellukseen tarvittavia erätaitoja. Viikonloppukurssi järjestetään Nuuksion kansallispuistossa Espoossa. Harjoittelemme erityisesti puiden pilkkomista, sytykkeiden tekemistä ja tulen sytytystä, sekä majoittumista teltassa, laavussa tai riippumatossa. Lisäksi teemme pienen kävelyretken, jolla testaamme erilaisia karttasovelluksia älypuhelimilla sekä harjoittelemme kartan lukua ja kompassin käyttöä. Illalla saat oppaan parhaat vinkit retkiruuanlaittoon. Viikonlopun jälkeen osaat suunnitella itsellesi pienen telttaretken, sytyttää nuotion, valmistaa herkullista retkiruokaa sekä yöpyä ulkona omassa majoitteessasi.

    OHJELMA
    Yhden vuorokauden mittainen erätaitoviikonloppu naisille 11.-12.7.2020 Nuuksio kansallispuistossa Espoossa, Kolmoislammin varausnuotiopaikalla. Tapaamme Siikarannan parkkipaikalla lauantaina 11.7. klo 10, josta siirrymme noin kilometrin päähän Kolmoislammin varausnuotiopaikalle. Käymme päivän aikana läpi teoriassa ja käytännössä retkeilyssä ja vaeltamisessa vaadittavia erätaitoja ja yövymme omin majoittein Kolmoislammin varausnuotiopaikalla. Sunnuntaina vietämme rauhallisen aamun ja palaamme lähtöpaikkaamme viimeistään klo 12. Siirrymme vielä halukkaiden kanssa Haltian luontokeskuksen ravintolaan klo 13 omakustanteiselle lounaalle sekä tutustumaan luontokeskuksen näyttelyyn.

    Kurssi vaatii osallistujilta omat yöpymisvarusteet, säänmukaista vaatetta ja omat eväät. Siirtymiset ovat hyvin lyhyitä ja autolla pääsee tarvittaessa lähes leiripaikan viereen, joten erityisen kovaa liikuntaa ei ole luvassa.

    Aloituspaikkaan pääsee julkisilla kulkuvälineillä.

    OPAS
    Vaelluksen oppaana toimii luonto-ohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmenen vuoden kokemus retkeilystä ja vaeltamisesta niin poluilla, vesillä kuin lumellakin. Silja retkillä tärkeintä ei ole kilometrien määrä, vaan niiden laatu. (Tutustu oppaaseen tarkemmin »)

    Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos osallistut mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta ryhmäretkelle.

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Nuuksion kansallipuisto
    Kokoontuminen: Siikaniemen parkkipaikka, Kolmoislammenranta, Espoo
    Ajankohta: 11.-12.7.2020
    Osallistujamäärä: 6-10 klubilaista

    Hinta: 100€ sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen kurssia ja sen aikana, sekä nokipannukahvit koko retken ajan.
    Maksu- ja peruutusehdot:
    Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 20€ varausmaksu on sitova, ja se varmistaa paikkasi vaellukselle. Kurssin osallistumismaksu 80€ erääntyy maksettavaksi kaksi viikkoa ennen kurssia. Mikäli perut osallistumisesi aiemmin kuin kahta viikkoa ennen kurssia, voit jättää osallistumismaksun maksamatta (tai jos olet sen jo maksanut, se palautetaan). Jos joudut perumaan osallistumisesi kuitenkin alle kaksi viikkoa ennen kurssia, eikä paikkaasi saada myytyä eteenpäin, veloitetaan 50€ peruutusmaksu, joka vähennetään palautettavasta osallistumismaksusta.  

    Tmi Luontokaipuu suosittelee matkavakuutusta erittäin lämpimästi. Peruuntuneen retken lisäksi matkavakuutus korvaa useimmiten myös tapaturmat retkillä.

    Viimeinen ilmoittautumispäivä 9.7.2020

    Kaikissa retkeen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse suoraan Siljaan silja.vuohensilta@gmail.com   
    • Naisten erätaitokurssi Nuuksiossa Kolmoislampi - Nuuksion kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    11.07.2020
    -
    12.07.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Kurssi
    Tapahtumanpaikka
    Kolmoislampi - Nuuksion kansallispuisto
    Kolmoislammenranta
    02860 Espoo
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite