Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten erätaitoviikonloppu Nuuksiossa

    Vielä muutama paikka vapaana!

    365 Klubin naisten erätaitoviikonloppu sopii kaikille retkeilystä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat oppia retkeilyyn ja vaellukseen tarvittavia erätaitoja. Viikonloppukurssi järjestetään Nuuksion kansallispuistossa Espoossa. Harjoittelemme erityisesti puiden pilkkomista, sytykkeiden tekemistä ja tulen sytytystä, sekä majoittumista teltassa, laavussa tai riippumatossa. Lisäksi teemme pienen kävelyretken, jolla testaamme erilaisia karttasovelluksia älypuhelimilla sekä harjoittelemme kartan lukua ja kompassin käyttöä. Illalla saat oppaan parhaat vinkit retkiruuanlaittoon. Viikonlopun jälkeen osaat suunnitella itsellesi pienen telttaretken, sytyttää nuotion, valmistaa herkullista retkiruokaa sekä yöpyä ulkona omassa majoitteessasi.

    MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN?

    Yhden vuorokauden mittainen erätaitoviikonloppu naisille 1.-2.6.2019 NuuksioN kansallispuistossa Espoossa, Kolmoislammin varausnuotiopaikalla.

    Tapaamme Siikaniemenrannan parkkipaikalla lauantaina 1.6. klo 11, josta siirrymme noin kilometrin päähän Kolmoislammin varausnuotiopaikalle. Käymme päivän aikana läpi teoriassa ja käytännössä retkeilyssä ja vaeltamisessa vaadittavia erätaitoja ja yövymme omin majoittein Kolmoislammin varausnuotiopaikalla.

    Sunnuntaina vietämme rauhallisen aamun vailla kiirettä lähdön kanssa, palaten kuitenkin lähtöpaikkaamme viimeistään klo 12. Siirrymme vielä halukkaiden kanssa Haltian luontokeskuksen erinomaiseen ravintolaan klo 13 omakustanteiselle lounaalle sekä tutustumaan luontokeskuksen näyttelyyn päättämään mukavaa viikonloppua.

    Aloituspaikkaan pääsee julkisilla kulkuvälineillä.

    MITÄ RETKI MAKSAA JA MITÄ HINTA SISÄLTÄÄ?

    Retken hinta on 100 euroa sisältäen arvonlisäveron, varausnuotiopaikan käytön, nokipannukahvit koko retken ajan sekä oppaan palvelut ennen retkeä ja sen aikana. Hinta ei sisällä kuljetuksia, varusteita eikä ruokailuja. 20 euron varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä on sitova. Loput 80 euroa maksetaan kaksi viikkoa ennen retkeä.

    MITÄ TARVITSEN, JOTTA VOIN OSALLISTUA RETKELLE?

    - Sinun tulee olla 365 -klubin jäsen. Liittyminen klubiin on ilmaista. Mikäli et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä täältä.
    - Sinulla tulee olla säänmukaista ulkoiluvaatetta, yöpymisvarusteet (teltta/riippumatto/laavukangas, makuupussi sekä makuualusta) sekä jonkin verran omia eväitä. Tavalliset ulkoilujalkineet riittävät.
    - Sinulla on hyvä olla voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus.
    - Kurssin ikäraja on 15 vuotta, alle 18 -vuotiaat vanhemman seurassa.

    KUKA RETKEN JÄRJESTÄÄ?

    Retken oppaana toimii luonto-ohjaaja ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmen vuoden retkeilykokemus niin vesiltä, poluilta kuin lumeltakin. Siljan retkillä tärkeintä ei ole kilometrien määrä, vaan niiden laatu. Silja järjestää matalan kynnyksen retkiä helposti saavutettaviin, mutta ainutlaatuisiin luontokohteisiin toiminimellä luontokaipuu. Lisää tietoa oppaasta ja Siljan retkistä: https://www.facebook.com/Luontokaipuu-569897163362762/ .

    Siljan uskollinen pieni ystävä, jackrusselinterrieri Käpy, on tottunut kulkemaan Siljan matkassa mukana. Käpy on hyväkäytöksinen, tottunut retkeilijä, jonka mukana olosta ei pitäisi olla harmia kellekään, päinvastoin! Käpy on erittäin sosiaalinen ja iloinen tyyppi, jota voi vaikka lainata lämmittämään kainaloa. Kerrothan kuitenkin, jos koiran mukana olo haittaa esimerkiksi allergian takia.

    ENTÄ JOS...?

    Entä jos en omista rinkkaa tai en jaksa kantaa omia varusteitani? Kolmoislammin varausnuotiopaikalle on mahdollista päästä lähemmäs autolla, jolloin tavaroita joutuu kantamaan vain joitain satoja metrejä. Mikäli sinulla ei ole rinkkaa tai et jaksa kantaa kaikkia varusteitasi, voidaan varusteita viedä autolla lähemmäs.

    Entä jos en saa kaveria lähtemään mukaan? Tällä retkellä et varmasti jää vaille juttuseuraa! Harjoittelemme erätaitoja pienryhmissä, ja yhdessä puuhailu takaa tuttavallisen ilmapiirin. Viikonlopun aikana on tarkoitus tutustua muihin ja viettää aikaa ryhmänä.

    Entä jos minua epäilyttää, uskallanko nukkua yöni ulkona teltassa tai pärjäänkö retkellä mukana? Tälle retkelle voit lähteä mukaan aivan noviisinakin. Kokenut opas auttaa selättämään ongelmat tai turhat pelot, ja ryhmästä voi löytyä kaveri jakamaan yksinäistä isoa telttaa.

    Mikäli sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä oppaaseen: silja.vuohensilta@gmail.com

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Kolmoislammin varausnuotiopaikka, Nuuksion kansallispuisto
    Aika: 1.-2.6.2019
    Osallistujamäärä: 5-10 henkilöä
    Hinta: 100 euroa sisältäen arvonlisäveron, varausnuotiopaikan käytön, nokipannukahvit koko retken ajan sekä oppaan palvelut ennen retkeä ja sen aikana. Hinta ei sisällä kuljetuksia, varusteita eikä ruokailuja. 20 euron varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä on sitova. Loput 80 euroa maksetaan kaksi viikkoa ennen retkeä.

    Saat ilmoittautumisesi jälkeen oppaalta sähköpostitse tarkempaa tietoa retkestä sekä varausmaksulaskun. Varausmaksu on sitova.

    Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.5.2019    • Naisten erätaitoviikonloppu Nuuksiossa Kolmoislampi - Nuuksion kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    01.06.2019
    -
    02.06.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Kolmoislampi - Nuuksion kansallispuisto
    Kolmoislammentie
    02860 Espoo
    Kokoontumispaikka
    Siikaniemenrannan parkkipaikka, Naruportintie 68, 02860 Espoo (katso Google-kartta)
    Ilmoittaudu

    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite