/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Saariston linnut -melontaretki Suvisaaristossa

    Espoon Suvisaaristo on monien merilintujemme asuinaluetta. Keväällä, kun kaislat eivät ole vielä kasvaneet, linnut ovat nähtävillä ja liikkeellä. Lähde linturetkelle meloen ja näe saariston merilintuparvet, harmaahaikarat ja kuule kuinka haahkat huokailevat. Tuurilla näet nokikanan ja ilman tuuriakin laulujoutsenia. Melontaretki on leppoisa tapa tutustua saariston lintuihin.

    Päiväretki järjestetään 21.5.2023 Espoon Suvisaaristossa. Kajakit ja melontavarusteet kuuluvat retken hintaan.

    Retken reitti kulkee Suvisaariston kapeissa salmissa, virkistysalueen saarilla ja kiertää ulkosaariston reunaa säästä ja tuulensuunnasta riippuen. Reitille osuu erilaisia kahlaajien, sorsien ja sukeltajasorsien pesimäalueita.

    Päivän aikana nousemme maihin lepäämään ja syömään yhteisen lounaan. Keittolounaan hinta kuuluu retkeen. Melontamatkaa kertyy 10-15 km vallitsevasta tuulen suunnasta ja reitistä riippuen.
    Retki sopii melonnan peruskurssin suorittaneille. Etenemistahti on kuitenkin rauhallinen ja valitsemme suojaisia reittejä sään mukaan.

    Saat ennen retkeä ohjeet pukeutumiseen, varusteisiin sekä ohjeet tapaamispaikalle. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja, jonka ensimmäinen rakkaus on ollut meri. Mia Sinisalo on liikkunut meloen, pyörällä, suksilla ja jalkaisin rannikolla, pohjoisen erämaiden poluilla ja tunnettujen reittien ulkopuolella. Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy.  Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.  

    Info
    Paikka: Espoon Suvisaaristo
    Kokoontumispaikka: Hanikan uimaranta,  Suvisaarentie 9, 02380 Espoo
    Aika: 21.5. klo 10-18
    Hinta: 124 €, sisältää arvonlisäveron, kajakin ja melontavarusteet, opastuksen sekä retkellä nautittavan keittolounaan, kahvit ja jälkiruuan.
    Maksu ja peruutusehdot: Ennakkomaksu 50 € maksetaan 7 päivää ilmoittautumisen jälkeen.  ja loppusumma 74 € kuukausi ennen retken alkua. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua 30 päivää ennen retkeä. Pidätämme 20 € toimistomaksun.
    Osallistujamäärä: 4–8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.5.2022
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com
    Vastaava järjestäjä: Valla Outdoors Oy, y-tunnus 3107558-2

    Tervetuloa!
    • Saariston linnut -melontaretki Suvisaaristossa

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    21.05.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 18:00 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite