/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Saariston linnut -melontaretki Suvisaaristossa

    Espoon Suvisaaristo on monien merilintujemme asuinaluetta. Keväällä, kun kaislat eivät ole vielä kasvaneet, linnut ovat nähtävillä ja liikkeellä. Lähde linturetkelle meloen ja näe saariston merilintuparvet, harmaahaikarat ja kuule kuinka haahkat huokailevat. Tuurilla näet nokikanan ja ilman tuuriakin laulujoutsenia. Melontaretki on leppoisa tapa tutustua saariston lintuihin.

    Päiväretki järjestetään 23.5. Espoon Suvisaaristosta. Kaikki osallistuvat omilla kajakeillaan. Halutessaan kajakin ja melontavarusteet voi vuokrata Natura Vivan Suvisaariston vuokrauspisteestä Hanikan uimarannan läheisyydestä.

    Retken reitti kulkee Suvisaariston kapeissa salmissa, virkistysalueen saarilla ja kiertää ulkosaariston reunaa säästä ja tuulensuunnasta riippuen. Reitille osuu erilaisia kahlaajien, sorsien ja sukeltajasorsien pesimäalueita. On todennäköistä, että näemme laulujoutsenia, harmaahaikaroita, haahkoja muita alueelle tyypillisiä lintuja. 

    Päivän aikana nousemme maihin lepäämään ja syömään yhteisen lounaan. Keittolounaan hinta kuuluu retkeen. Melontamatkaa kertyy 10-15 km vallitsevasta tuulen suunnasta ja reitistä riippuen.
    Retki sopii melonnan peruskurssin suorittaneille. Etenemistahti on kuitenkin rauhallinen ja valitsemme suojaisia reittejä sään mukaan.

    Saat ennen retkeä ohjeet pukeutumiseen, varusteisiin sekä ohjeet tapaamispaikalle.
    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja, jonka ensimmäinen rakkaus on ollut meri. Mia Sinisalo on liikkunut meloen, pyörällä, suksilla ja jalkaisin rannikolla, pohjoisen erämaiden poluilla ja tunnettujen reittien ulkopuolella. Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan. Retken toisena oppaana on NIL Assessor Ulla Pellinen.

    Info
    Paikka: Espoon Suvisaaristo
    Kokoontumispaikka: Hanikan uimaranta,  Suvisaarentie 9, 02380 Espoo
    Aika: 23.5. klo 9-18
    Hinta: 75 €, sisältää arvonlisäveron, opastuksen sekä retkellä nautittavan keittolounaan, kahvit ja jälkiruuan.
    Maksu ja peruutusehdot: Maksu 75 € maksetaan 14 päivää ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Retken voi peruuttaa kuukautta ennen sen alkua. Jos retki perutaan viimeistään kuukautta ennen sen järjestämistä, pidätämme maksusta toimistokulut 25 €. Jos retki perutaan myöhemmin, maksua ei palauteta.
    Osallistujamäärä: 4–12
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.5.
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com

    Tervetuloa!
    • Saariston linnut -melontaretki Suvisaaristossa Espoon Suvisaaristo

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    23.05.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    09:00  - 18:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite