Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talviretki Nuuksioon

    Talvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, pimeä luminen metsä ja valoa räiskyvä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

    365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretken Nuuksioon 9.-10. maaliskuuta 2019. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn saloja ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Nuuksiossa on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

    TALVIRETKEILYN SALAT

    Talviretki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina. Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen. Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen talvisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

    OHJELMA

    Tapaamme Nuuksion kansallispuistossa Haukkalammen opastuvalla lauantaina 9.3. klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä iltapäivään mennessä. Vaellamme viikonlopun aikana noin 20-kilometrisen lenkin Nuuksion metsissä ja leiriydymme Iso-Holman tulipaikalle iltanuotion ääreen lettujen paistoon ja talviyön viettoon.

    Retkelle mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja sen hinta on 95 euroa.

    Hinta sisältää nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla, muilta osin osallistujat vastaavat ruokailuistaan itse. Autamme mielellämme myös kimppakyytien järjestämisessä paikan päälle, kunhan osallistujalista on kasassa.

    Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse läpi viikonlopun. Tarkempi varustelista jaetaan osallistujille hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta.

    Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa.

    Lisätietoa viikonlopusta antaa 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi.

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä
    • Talviretki Nuuksioon Haukkalampi - Nuuksio

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    09.03.2019
    -
    10.03.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Haukkalampi - Nuuksio
    Haukkalammentie 32
    02820 Espoo
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite