/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Islanninvillapaita – tarinaa villapaidoista ja virtuaalinen neulontailta

    Näyttävä islanninvillapaita on yllättävän helppo tehdä. Ei tarvitse olla mestarineuloja. Tule siis kilistelemään puikkoja 365-klubin virtuaalisen neulontaklubiltaan yhdessä Susivillan Annika Konttaniemen kanssa.

    Neulontaillassa tutustut islantilaisvillapaitojen kuviointiin ja neulontatekniikoihin yhdessä Annikan kanssa. Opit, mikä tekee islantilaisesta villasta ja siitä valmistetuista villapaidoista aivan omiaan luonnossa liikkumiseen ja miten islantilainen paita eroaa norjalaisesta tai suomalaisesta villapaidasta. Jos neulekärpänen puraisee, saat kuulla, mistä oikeaa islanninvillaa voi hankkia. Ja, kun ihana villapaitasi on valmis, haluat tietenkin huoltaa ja pestä sitä oikein.

    Annika Konttaniemi on Rovaniemeläinen itseoppinut kankuri, tekstiilisuunnittelija, aktiiviretkeilijä ja villan puolestapuhuja. Kotinsa yhteydessä Rovaniemellä hän pyörittää omaa neulontastudiotaan ja kutomoa. Lapin luonto ja sen huikea värimaailma näkyvät Annikan suunnittelemissa neuleissa ja tekstiileissä. Luontoihmisenä Annika neuloo myös retkillään ja pukee itsensä ja perheensä tietenkin – islanninvillapaitaan. Tutustu Annikan ja Susivillan maailmaan instagramissa @madebysusivilla

    Aika: maanantai 9.11.2020 klo 18-19.30
    Paikka: Tapahtuma on virtuaalinen. Osallistu päätelaitteeltasi, missä oletkin. Joudumme tietojärjestelmäteknisistä syistä ilmoittamaan jonkun fyysisen tapahtumapaikan, jotta saamme tapahtuman julkaistua. Lähetämme linkin ilmoittautuneille noin tunti ennen tilaisuuden alkua. 
    Tervetuloa!
    • Islanninvillapaita – tarinaa villapaidoista ja virtuaalinen neulontailta Ahoisten maamiesseurantalo

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    09.11.2020
    Tapahtumanpaikka
    Ahoisten maamiesseurantalo
    Topenontie 1010
    14300 Hämeenlinna
    Kellonaika
    18:00  - 19:30 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite