/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Pata Degerman, Ilmastonmuutos Grönlannista Etelämantereelle - virtuaalinen klubi-ilta

    Ilmasto lämpenee koko ajan, ja harva on nähnyt ilmaston muutoksen yhtä läheltä kuin löytöretkeilijä Pata Degerman. Viimeisen 27 vuoden aikana Pata on käynyt Arktiksessa 47 kertaa ja Etelämantereella seitsemän kertaa. Näiden retkikuntien aikana hän on huomannut miten radikaalisti ja nopeasti ilmasto on muuttunut.

    Tässä webinaarissa Pata vie kuulijat kuvineen ja kertomuksineen Huippuvuorten jääkarhujen seasta sukeltamaan Etelämantereen jään alle. Tervetuloa mukaan!

    Aika: Keskiviikko 4.11.2020 klo 18:00-19:30

    Patrick ”Pata” Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Pata on suunnitellut ja johtanut useita retkikuntia jotka ovat vieneet miehen erittäin kylmiin olosuhteisiin napa-alueilla, syvimpiin viidakkoihin maailmassa. Näistä retkikunnista yhdeksän on ollut tutkimattomille alueille. Arktisten alueiden lisäksi hän on retkeillyt myös muualla maailmassa, kuten Amazonin sademetsässä, Saharan aavikolla ja Tongan saaristovaltiossa. Degerman on kiipeillyt kaikilla mantereilla ja käynyt yhteensä yhdeksällä alueella, jossa ihminen ei ollut aiemmin käynyt. Tämän lisäksi hän on kiivennyt n. 200 vuorta josta 24 ovat olleet ensinousuja (mm. Mt Sisu, Mt Finland ja Mt Suomi Etelämantereella).

    Osallistu  virtuaaliseen klubi-iltaan päätelaitteeltasi. Joudumme ilmoittamaan tapahtumalle fyysisen paikan, jotta voimme julkaista sen sivuillamme.

    HUOM! Järjestelmän toimivuuden vuoksi paikkojen määrä myös tässä virtuaalisessa klubi-illassa on rajallinen. Mikäli et pysty osallistumaan, peruthan ilmoittautumisesi ajoissa, jolloin mahdollistat osallistumisen jollekin toiselle kiinnostuneelle.

    Tervetuloa messiin!
    • Pata Degerman, Ilmastonmuutos Grönlannista Etelämantereelle - virtuaalinen klubi-ilta Ahoisten maamiesseurantalo

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    04.11.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Klubi-ilta
    Tapahtumanpaikka
    Ahoisten maamiesseurantalo
    Topenontie 1010
    14300 Hämeenlinna
    Kellonaika
    18:00  - 19:30 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite