/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Virtuaalinen klubi-ilta - Etelä-Norjan reitit

    Tervetuloa virtuaaliseen klubi-iltaan!

    Harri Ahosen isännöimän klubi-ilta nyt myös etätapahtumana! Pääset tutustumaan Etelä-Norjan vaellusreitteihin ja päiväretkikohteisiin tietokoneen, kännykän tai tabletin kautta.

    Etelä-Norjan vaellus- ja retkeilyreiteistä kertova luentotilaisuus vie katsojan taianomaisiin maisemiin. Luennolla on tarjolla tietoa ja tarinoita Skandien vuoriston eteläosista, luentotilaisuus tuo esiin Norjan tunnetuimmat luontokohteet sanoin, kartoin ja valokuvin.

    Esityksen aikana luomme katsauksen maineikkaimpiin ja upeimpiin luontomaisemiin, kuten Jotunheimenin kansallispuistoon, missä sijaitsee Norjan korkeimmat vuorenhuiput: Galdhøpiggen (2469 m) ja Glittertinden (2452 m) sekä tietenkin erittäin taianomainen Gjende-järvi (984 m).

    Jotunheimenin pohjoispuolella sijaitsee Pohjoismaiden manneralueen suurin jäätikkö Jostedalsbreen (486 km2), jota ympäröi samanniminen kansallispuisto. Jotunheimenin eteläpuolelta löytyy puolestaan Pohjoismaiden suurin kansallispuisto ja Euroopan suurin yhtenäinen ylänköalue Hardangervidda (3445 km2).

    Massiivisten maisemien lisäksi kerron luennolla kohtaamisista vaelluspoluilla, kuten eräästä amerikkalaisesta vaeltajasta, joka halusi taksin kotiin.

    Aika: Keskiviikko 25.11. klo 18:00-19:30

    Harri Ahonen on kirjoittanut aiheesta myös kirjan Pohjois-Skandinavian vaellusreitit, jossa esitellään tarkasti alueen polut, tuvat ja päiväretkikohteet.

    Osallistu  virtuaaliseen klubi-iltaan päätelaitteeltasi. Joudumme ilmoittamaan tapahtumalle fyysisen paikan, jotta voimme julkaista sen sivuillamme. 
    HUOM! Järjestelmän toimivuuden vuoksi paikkojen määrä myös tässä virtuaalisessa klubi-illassa on rajallinen. Mikäli et pysty osallistumaan, peruthan ilmoittautumisesi ajoissa, jolloin mahdollistat osallistumisen jollekin toiselle kiinnostuneelle.
    • Virtuaalinen klubi-ilta - Etelä-Norjan reitit Ahoisten maamiesseurantalo

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    25.11.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Klubi-ilta
    Tapahtumanpaikka
    Ahoisten maamiesseurantalo
    Topenontie 1010
    14300 Hämeenlinna
    Kellonaika
    18:00  - 19:30 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite