/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Metsäjoogan vuodenajat – SYKSY

    Tule kokeilemaan miten voit mennä ihan metsään ja samalla kohdata jotain tärkeää itsessäsi. Metsäjoogassa luonto ja ympäristö peilaavat sisäistä maailmaamme samoin kuin joogaharjoituskin. LottaJoogan metsäjoogassa tutustut luonnossa tehtävien mieltä rauhoittavien joogaharjoitusten lisäksi suomalaiseen mytologiaan sekä kansanperinteeseen, kulttuurimme muinaisiin juuriin.

    Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnon omalla joogastudiolla ja nautimme metsästä kaikin aistein, kaikkina vuodenaikoina. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan. Metsä opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että kaikki tapahtuu aikanaan, omassa syklissään. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille.

    Tunti on osa koko vuoden 2020 jatkuvaa Metsäjoogan vuodenajat -tapahtumasarjaa.

    Metsäjooga on Villa Mandalan vuonna 2011 aloittama joogamuoto, joka ammentaa kalevalaisesta mytologiasta ja suomalaisesta luontoympäristöstä. Lisätietoja Mia Jokinivan kirjasta Metsäjooga (Gummerus 2018).

    Tule kokemaan oma luontosi!

    Koska: sunnuntaina 4.10.2020 klo 12-14
    Missä: Länsi-Herttoniemessä, Helsingissä

    Kokoontuminen: Kokoonnumme Herttoniemen liikuntapuiston (os. Siilitie 12) urheilukentän kupeessa keltaisen huoltorakennuksen edessä. Liikuntapuistossa on iso parkkipaikka ja paikalle pääsee kätevästi myös julkisilla. Kokoontumispaikalta kävelemme syvemmälle metsään ja merenrannan kallioille. Matka harjoituspaikalle ja takaisin on osa harjoitusta. Päätämme harjoituksen samaan paikkaan mistä aloitamme.

    Hinta: 13 €/henkilö
    Ilmoittautuminen: Tapahtuu maksamalla osallistumismaksun järjestäjän verkkokaupassa sivun oikeassa reunassa oelvan ilmoittautumispainkkeen kautta.

    HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta, mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa paikan eteenpäin. Ilmoitathan ohjaajalle, mikäli annat paikkasi eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.
    Saat maksun tehtyäsi latauslinkin osallistujainfoon, jossa on tarkempi kartta kohtaamispaikalle sekä muuta infoa tuntiin liittyen.

    Osallistujamäärä: 5-15 henkilöä

    Varustaudu säähän sopivin vaattein sekä jalkinein ja ota mukaan lämmintä juotavaa. Halutessasi ota mukaan myös alusta, joka pitää vettä (osa harjoituksista tehdään maassa istuen tai maaten). Harjoitus toteutuu myös "haastavammalla" kelillä.

    Ohjaajana toimii Villa Mandalan metsäjoogaopettaja ja folkloristiikkaan erikoistuva kulttuurien tutkimuksen opiskelija Lotta Leiwo. Lotta inspiroituu pohjoisen metsistä ja kulttuurien taustoilla vaikuttavista tarinoista sekä myyttisistä hahmoista. Lotan metsäjoogatunneilla kuuletkin suomalaisuuden juurista ja metsästä ammennettuja tarinoita.

    Lisää Lotasta: www.lottajooga.fi
    Lisätietoja tapahtumasta: lotta@lottajooga.fi
    • Metsäjoogan vuodenajat – SYKSY Länsi-Herttoniemi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    04.10.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Kurssi
    Tapahtumanpaikka
    Länsi-Herttoniemi
    Siilitie 12
    00800 Helsinki
    Kellonaika
    12:00  - 14:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite