/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Etelä-Norjan reitit ja päiväretkikohteet

    Tapahtuma on peruttu! Lisääntyneen koronatartuntariskin vuoksi emme järjestä myymäläiltoja syksyllä 2020. Ilmoittaudu mukaan virtuaaliseen Etelä-Norjan reitit -klubi-iltaan 25.11. ja seuraa osallistu muihin webinaareihimme. Lisätietoja saat 365-klubin tapahtumasivulta.

    Harri Ahosen isännöimässä klubi-illassa pääset tutustumaan Etelä-Norjan vaellusreitteihin ja päiväretkikohteisiin tiedon ja tarinoiden kautta.

    Etelä-Norjan vaellus- ja retkeilyreiteistä kertova luentotilaisuus vie katsojan taianomaisiin maisemiin. Luennolla on tarjolla tietoa ja tarinoita Skandien vuoriston eteläosista, luentotilaisuus tuo esiin Norjan tunnetuimmat luontokohteet sanoin, kartoin ja valokuvin.

    Esityksen aikana luomme katsauksen maineikkaimpiin ja upeimpiin luontomaisemiin, kuten Jotunheimenin kansallispuistoon, missä sijaitsee Norjan korkeimmat vuorenhuiput: Galdhøpiggen (2469 m) ja Glittertinden (2452 m) sekä tietenkin erittäin taianomainen Gjende-järvi (984 m).

    Jotunheimenin pohjoispuolella sijaitsee Pohjoismaiden manneralueen suurin jäätikkö Jostedalsbreen (486 km2), jota ympäröi samanniminen kansallispuisto. Jotunheimenin eteläpuolelta löytyy puolestaan Pohjoismaiden suurin kansallispuisto ja Euroopan suurin yhtenäinen ylänköalue Hardangervidda (3445 km2).

    Massiivisten maisemien lisäksi kerron luennolla kohtaamisista vaelluspoluilla, kuten eräästä amerikkalaisesta vaeltajasta, joka halusi taksin kotiin.

    Aika: Keskiviikko 26.11. klo 20:00-21:30
    Paikka: Partioaitta Yrjönkatu, Helsinki

    Harri Ahonen on kirjoittanut aiheesta myös kirjan Pohjois-Skandinavian vaellusreitit, jossa esitellään tarkasti alueen polut, tuvat ja päiväretkikohteet.

    Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja naposteltavaa. Toivomme, että otat mukaan oman mukin ja kulhon välttääksemme kertakäyttöastioiden käyttöä (joita on tarjolla).
    • PERUTTU: Etelä-Norjan reitit ja päiväretkikohteet Partioaitta Yrjönkatu

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    26.11.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Klubi-ilta
    Tapahtumanpaikka
    Partioaitta Yrjönkatu
    Yrjönkatu 36
    00100 Helsinki
    Kellonaika
    20:00  - 21:30 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite