Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Metsäjoogan miniretriitti Sipoonkorvessa

    Metsässä on jotain maagista. Metsä tarjoaa upean mahdollisuuden hiljentyä, hidastaa ja hengittää. Mitä opittavaa meillä on juuristamme, mitä metsä voi meille kertoa itsestämme?

    Tällä miniretriitillä tutustut metsäjoogaan ja erilaisiin mieltä rauhoittaviin harjoituksiin, Sipoonkorven luontoon sekä itseesi ja sisäiseen luontoosi. Vietämme yhteisen ajan hiljaisuudessa, keskittyen sisäiseen kokemukseen ja aisteihin koko retken ajan. Monet kokevat hiljaisuuden rentouttavana, vapauttavana ja helpottavanakin. Saat olla juuri se, kuka olet, ilman sosialisoinnin paineita. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

    Retriitti pidetään uudenkuun päivänä. Uudenkuun ja nousevan kuun aika on perinteisesti ollut hyvä aika aloittaa jotain uutta, muinoin esimerkiksi kevätkylvöt ja häät pyrittiin järjestämään tänä suotuisana aikana. Retki tehdään Sipoonkorvessa Storträskin alueella eräoppaan ja joogaohjaajan yhdessä valitsemalla reitillä.

    Laskeudumme harjoitukseen, luontoyhteyteen ja hiljaisuuteen metsän laidassa yhteisessä aloituspiirissä. Jatkamme matkaa pieniä polkuja pitkin metsään tekemään erilaisia joogisia harjoituksia puiden juurelle, mättäille, kalliolle ja lammen rannalle. Emme siis kulje pääreittejä vaan poikkeamme matkalla metsän siimekseen omaan rauhaamme. Harjoitus päättyy lähtöpaikan läheisyyteen yhteiseen purkutilaisuuteen, jossa voi halutessaan jakaa kokemuksiaan, tai jatkaa vielä hiljaisuutta omin päin. Voit jäädä yhteisen retken päätteeksi viettämään aikaa Storträskin kauniiseen luontoon.

    Metsäjooga on Villa Mandalan vuonna 2011 aloittama joogamuoto, joka ammentaa kalevalaisesta mytologiasta ja suomalaisesta luontoympäristöstä. Lisätietoja Mia Jokinivan kirjasta Metsäjooga (Gummerus 2018).

    Tule kokemaan oma luontosi!


    KOSKA
    Lauantaina 28.9.2019 klo 12-15

    MISSÄ
    Sipoonkorven kansallispuistossa, Storträskin alueella.
    Saat tarkemman kartan kokoontumispaikalle sekä kattavan osallistujainfon maksukuitin yhteydessä (sähköpostitse) ilmoittauduttuasi tapahtumaan.

    HINTA
    20€ sis. alv. 10%
    Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta, mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin toiselle 365-klubilaiselle. Palautukset vain poikkeustapauksissa.

    OSALLISTUJAMÄÄRÄ
    6-15 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

    ILMOITTAUTUMINEN
    Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuvat Lotta Jooga -verkkokaupassa » 
    HUOM! Ilmoitathan myös puhelinnumerosi maksun yhteydessä, ohjaaja ilmoittaa mahdollisista äkillisistä muutoksista tekstiviestitse.

    OHJAAJA
    Lotta Leiwo, Villa Mandalan joogaopettaja ja folkloristiikkaan erikoistuva kulttuurien tutkimuksen opiskelija. Lotan ohjaamiin metsäjoogatunteihin kuuluu erottamattomasti myös suomalaisen kansanperinteen, Kalevalaisen runouden ja metsästä ammennettujen tarinoiden nivoutuminen osaksi harjoitusta.

    Lisää Lotasta: www.lottajooga.fi
    Lisätietoja tapahtumasta: lotta@lottajooga.fi

    Lue lisää metsäjoogasta HS:n (28.4.) artikkelista.

    Kuvat: Sini Kononen
    • Metsäjoogan miniretriitti Sipoonkorvessa Storträsk

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    28.09.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Retki
    Tapahtumanpaikka
    Storträsk
    Storträsk
    00890 Helsinki
    Kellonaika
    12:00  - 15:00 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite