Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Retkiruokaa Saara Atulan tapaan -webinaari

        Hyvä ruoka parempi mieli - pätee myös retkellä. Ja erityisesti retkellä. Retkellä maistuu vähän yksinkertaisempikin ruoka, mutta mieli kuitenkin kaipaa ruokaan vaihtelua sekä makua myös retkiolosuhteissa. Huono ruoka on pahaa myös ulkona. Retkellä on mielen ja kehon jaksamisen kannalta tärkeää, että ruoka maistuu ja että sitä jaksaa syödä riittävästi.

        Tule retkiruoka-bloggaaja Saara Atulan 365-klubin webinaariin jakamaan Saaran retkiruokafilosofiaa, vinkkejä ja herkullisia reseptejä 23.5.2022 klo 18-19.30.

        Saara Atulan oma retkiruokainnostus, jota osa voisi pitää hifistelynä - alkoi intialaisesta linssicurrysta. Saatuaan vihdoin aikaiseksi valmistaa ja kuivattaa itse ruokaa, Saara totesi ensimmäisen intialaisen linssicurry-lusikallisen jälkeen, ettei koskaan enää pussiruokaa.

        Sen jälkeen vaelluksilla on kulkenut, milloin enemmän kokkailuja vaativia ruokia – kuten shakshoukaa lisukkeineen - milloin itse tehtyjä ruokia, jotka tarvitsee vain liottaa. Esivalmisteluja Saara on tehnyt kotona sen mukaan, minkä verran aikaa on ajatellut retkellä käyttää kokkaukseen.

        Retkiruokawebinaarissa Saara Atula kertoo, mitä pitää huomioida ja miettiä ruokien kannalta retkelle lähtiessä. Onko lähdössä melontavaellukselle, hiihtovaellukselle vai ihan jalkapatikalle. Jokaisessa retkeilymuodossa on omat seikkansa, jotka vaikuttavat minkälaista ruokaa voi tai ei voi valmistaa.

        • Miksi kuivata, miten kuivattaa ja mitä voi kuivattaa? 
        • Miten liotetut ruoat ennallistetaan?
        • Miten matkapäivien määrä vaikuttaa suunniteltaviin ruokiin?
        • Mitä keittimessä pitää huomioida?
        Saara Atula tunnetaan kasvisruokablogistaan Viimeistä murua myöten, sekä herkullisista eräruoistaan. Saara on kirjoittanut Retkiruuistaan kirjan,  retkireseptejä Retki-lehteen, suunnitellut retkiruokareseptejä Partioaitalle sekä Suomen Partiolaisille. Hänen tavoitteenaan on saada ihmiset innostumaan retkeilystä ja paremmasta retkiruoasta.

        Aika: 23.5. klo 18.-19.30
        Paikka: Osallistu päätelaitteellasi. Ilmoitamme teknisistä syistä tapahtumalle fyysisen paikan, mutta tapahtuma on virtuaalinen ja toteutetaan kokonaan verkossa.

        • Retkiruokaa Saara Atulan tapaan -webinaari

        Tapahtuman tiedot

        Päivämäärä
        23.05.2022
        Tapahtuman tyyppi
        Muu
        Kellonaika
        18:00  - 19:30 
        Loppuunmyyty
        Suositukset 

        Lisää tapahtumia

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite