Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tutustu metsäjoogaan

    Tule tutustumaan omaan luontoosi sekä metsäjoogaan. Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnon omalla joogastudiolla ja nautimme metsästä kaikin aistein. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan. Metsä opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että kaikki tapahtuu aikanaan, omassa syklissään. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille.

    Metsäjooga on Villa Mandalan vuonna 2011 aloittama joogamuoto, joka ammentaa kalevalaisesta mytologiasta ja suomalaisesta luontoympäristöstä.  Lisätietoja Mia Jokinivan kirjasta Metsäjooga (Gummerus 2018).


    Koska: 30.6.2019 klo 11-13

    Missä: Länsi-Herttoniemessä, Helsingissä

    Kokoontuminen: Kokoonnumme Herttoniemen liikuntapuiston (os. Siilitie 12) urheilukentän kupeessa keltaisen huoltorakennuksen edessä. Liikuntapuistossa on iso parkkipaikka ja paikalle pääsee kätevästi myös julkisilla. Kokoontumispaikalta kävelemme syvemmälle metsään ja merenrannan kallioille. Matka harjoituspaikalle ja takaisin on osa harjoitusta. Päätämme harjoituksen samaan paikkaan mistä aloitamme.

    Hinta: 12 €/henkilö

    Ilmoittautuminen: Tapahtuu maksamalla osallistumismaksun järjestäjän verkkokaupassa. HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta, mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa. Saat maksun tehtyäsi latauslinkin osallistujainfoon, jossa on tarkempi kartta kohtaamispaikalle sekä muuta infoa tuntiin liittyen.

    Osallistujamäärä: 5-15 henkilöä


    Varustaudu säähän sopivin vaattein sekä jalkinein ja ota mukaan juotavaa. Halutessasi ota mukaan myös alusta joka pitää vettä (osa harjoituksista tehdään maassa istuen tai maaten), joogamattoa et kuitenkaan tarvitse. Harjoitus toteutuu myös "haastavammalla" kelillä, pieni sade ei metsäjoogeja säikäytä.

    Ohjaajana toimii Villa Mandalan metsäjoogaopettaja ja folkloristiikkaan erikoistuva kulttuurien tutkimuksen opiskelija Lotta Leiwo.

    Lotta inspiroituu pohjoisen metsistä ja kulttuurien taustoilla vaikuttavista tarinoista sekä myyttisistä hahmoista. Lotan metsäjoogatunneilla kuuletkin suomalaisuuden juurista ja metsästä ammennettuja tarinoita.

    Lisää Lotasta: www.lottajooga.fi
    Lisätietoja tapahtumasta: lotta@lottajooga.fi

    Lue lisää metsäjoogasta HS:n (28.4.) artikkelista.

    Kuvat: Sini Kononen

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    30.06.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Lajikokeilu
    Tapahtumanpaikka
    Länsi-Herttoniemi
    Siilitie 12
    00800 Helsinki
    Kellonaika
    11:00  - 13:00 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite