Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Virtuaalinen Islannin klubi-ilta - Jäätiköitä ja vaelluksia

    Tervetuloa virtuaaliseen Islannin matkailuiltaan - Jäätiköitä ja vaelluksia!

    Virtuaalisen klubi-illan aiheena on Islannin matkailumahdollisuudet, joista kertoo Satu Rämö. Virtuaalinen klubi-ilta järjestetään 6.4. klo 18-19.  Voit osallistua iltaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin sekä helpot osallistumisohjeet ennen tapahtumaa.

    Islanti on yksi maailman upeimmista luontomatkakohteista. Missään muualla ei voi saman päivän aikana vaeltaa jäätiköllä, nähdä tulivuorta, ratsastaa islanninhevosella laavapeltomaisemissa ja nähdä valaita. Ennen nukkumaanmenoa ehtii vielä polskahtaa lämpimään luonnonvaraiseen lähteeseen.


    Kirjailija ja intohimoinen Islannissa matkailija Satu Rämö on asunut Islannissa viisitoista vuotta ja tuntee saaren kuin omien vaellushousujensa taskut. Satu kertoo klubi-illassa luontomatkailusta Islannissa. Satojen kilometrien mittaiset islanninhevosvaellukset, monipäiväiset erämaavaellukset, helpot päiväretket Reykjavikista ja Vatnajökullin jäätikön ylittävä hiihtovaellus. Milloin Islantiin kannattaa matkusta, minkälaisin retkeilyvarustein pitää varustautua? Missä telttailla?


    Tervetuloa kuulemaan lisää! 


    HUOM! Järjestelmän toimivuuden vuoksi paikkojen määrä myös 365-klubin virtuaalisessa klubi-illassa on rajallinen. Mikäli et pysty osallistumaan, peruthan ilmoittautumisesi ajoissa, jolloin mahdollistat osallistumisen jollekin toiselle kiinnostuneelle.


    Aika: Maanantai 6.4.2020 klo 18-19
    Paikka: Tapahtuma on virtuaalinen. Osallistu päätelaitteeltasi, missä oletkin. Joudumme tietojärjestelmäteknisistä syistä ilmoittamaan jonkun fyysisen tapahtumapaikan, jotta saamme tapahtuman julkaistua.
    • Virtuaalinen Islannin klubi-ilta - Jäätiköitä ja vaelluksia Partioaitta Itis

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    06.04.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Klubi-ilta
    Tapahtumanpaikka
    Partioaitta Itis
    Itäkatu 1-5 a 25
    00930 Helsinki
    Kellonaika
    18:00  - 19:30 
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite