Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten erätaitoviikonloppu Seitsemisen kansallispuistossa

    Naisten erätaitoviikonloppu sopii kaikille retkeilystä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat oppia retkeilyyn ja vaellukseen tarvittavia erätaitoja. Viikonloppukurssi järjestetään Ylöjärvellä Seitsemisen kansallispuistossa, Pitkäjärven vanhalla tukkikämpällä. Harjoittelemme erityisesti puiden pilkkomista, sytykkeiden tekemistä ja tulen sytytystä, sekä majoittumista teltassa, laavussa tai riippumatossa. Kaikki halukkaat mahtuvat kämppään nukkumaan, mikäli eivät vielä omista omaa majoitetta. Testaamme myös erilaisia karttasovelluksia älypuhelimilla sekä harjoittelemme kartan lukua ja kompassin käyttöä. Illalla saat oppaan parhaat vinkit retkiruuanlaittoon ja teemme yhdessä ruokaa tulilla. Illan kruunaa saunominen rantasaunassa. Viikonlopun jälkeen osaat suunnitella itsellesi pienen telttaretken, sytyttää nuotion, valmistaa herkullista retkiruokaa sekä yöpyä ulkona omassa majoitteessasi.

    MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN?

    Yhden vuorokauden mittainen erätaitoviikonloppu naisille 29.-30.6.2019 Seitsemisen kansallispuistossa Ylöjärvellä Pitkäjärven vuokrakämpällä.

    Tapaamme Pitkäjärven kämpällä lauantaina 29.6. klo 12. Parkkipaikka on aivan kämpän vieressä. Käymme päivän aikana läpi teoriassa ja käytännössä retkeilyssä ja vaeltamisessa vaadittavia erätaitoja: nuotion sytytystä, erilaisten majoitteiden pystyttämistä, suunnistusta ja retkiruuanlaittoa. Yövymme kämpässä mukavissa sängyissä tai erähenkisesti omin varustein kämpän ympäristössä.

    Sunnuntaina vietämme leppoisan ja hitaan aamun kämpän tunnelmasta ja pannukahveista nauttien ja lopettelemme puolen päivän aikoihin.

    Ryhmä koostuu oppaan lisäksi maksimissaan kymmenestä retkeläisestä.

    MITÄ RETKI MAKSAA JA MITÄ HINTA SISÄLTÄÄ?

    Retken hinta on 150 euroa sisältäen Pitkäjärven kämpän ja saunan käytön, pannukahvit koko retken ajan, oppaan palvelut ennen retkeä ja sen aikana sekä arvonlisäveron. Hinta ei sisällä kuljetuksia, varusteita eikä ruokailuja.

    MITÄ TARVITSEN ,JOTTA VOIN OSALLISTUA RETKELLE?

    - Sinun tulee olla 365 -klubin jäsen. Liittyminen klubiin on ilmaista. Mikäli et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä täältä.
    - Sinulla tulee olla säänmukaista ulkoiluvaatetta, yöpymisvarusteet (pärjäät omilla lakanoilla, mikäli haluat nukkua kämpässä) sekä jonkin verran omia eväitä. Tavalliset ulkoilujalkineet riittävät.
    - Sinulla on hyvä olla voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus.
    - Kurssin ikäraja on 15 vuotta, alle 18 -vuotiaat vanhemman seurassa.

    KUKA RETKEN JÄRJESTÄÄ?

    Retken oppaana toimii luonto-ohjaaja ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmen vuoden retkeilykokemus niin vesiltä, poluilta kuin lumeltakin. Siljan retkillä tärkeintä ei ole kilometrien määrä, vaan niiden laatu. Silja järjestää matalan kynnyksen retkiä helposti saavutettaviin, mutta ainutlaatuisiin luontokohteisiin toiminimellä luontokaipuu. Lisää tietoa oppaasta ja Siljan retkistä: https://www.facebook.com/Luontokaipuu-569897163362762/ .

    Siljan uskollinen pieni ystävä, jackrusselinterrieri Käpy, on tottunut kulkemaan Siljan matkassa mukana. Käpy on hyväkäytöksinen, tottunut retkeilijä, jonka mukana olosta ei pitäisi olla harmia kellekään, päinvastoin! Käpy on erittäin sosiaalinen ja iloinen tyyppi, jota voi vaikka lainata lämmittämään kainaloa. Kerrothan kuitenkin, jos koiran mukana olo haittaa esimerkiksi allergian takia.

    ENTÄ JOS... ?

    Entä jos en saa kaveria lähtemään mukaan? Tällä retkellä et varmasti jää vaille juttuseuraa! Harjoittelemme erätaitoja pienryhmissä, ja yhdessä puuhailu takaa tuttavallisen ilmapiirin. Viikonlopun aikana on tarkoitus tutustua muihin ja viettää aikaa ryhmänä.

    Entä jos minulla ei ole omaa autoa? Voimme sopia kimppakyytejä, kun lopullinen ryhmä on koossa noin kaksi viikkoa ennen retkeä. Opas voi myös tarvittaessa hakea retkeläisiä läheiseltä bussipysäkiltä. Autottomuuden ei pitäisi olla ongelma!

    Mikäli sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä oppaaseen: silja.vuohensilta@gmail.com

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Pitkäjärven kämppä, Seitsemisen kansallispuisto
    Aika: 29.-30.6.
    Osallistujamäärä: 5-10 henkilöä
    Hinta: 150 euroa sisältäen Pitkäjärven kämpän ja saunan käytön, pannukahvit koko retken ajan, oppaan palvelut ennen retkeä ja sen aikana sekä arvonlisäveron. Hinta ei sisällä kuljetuksia, varusteita eikä ruokailuja. Saat ilmoittautumisesi jälkeen oppaalta sähköpostitse tarkempaa tietoa retkestä sekä laskun varausmaksusta 20 euroa. Varausmaksu on sitova. Loput 130 euroa maksetaan kaksi viikkoa ennen retkeä.

    Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.6.2019
    • Naisten erätaitoviikonloppu Seitsemisen kansallispuistossa Seitsemisen kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    29.06.2019
    -
    30.06.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Seitsemisen kansallispuisto
    Kivinevantie 477
    34510 Luode
    Kokoontumispaikka
    Pitkäjärven kämppä, Kivinevantie 477, 34510 Luode (katso Google-kartta)
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite