Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Täydenkuun kuutamoretki liukulumisuksilla Imatralla

    Lähde kokemaan täydenkuun kuutamoretki liukulumikengillä!
    Koet taianomaisen tunnelman hiihtoretkellä kuun loisteessa kulkien. Metsässä liikkuminenpimeällä otsalampun valossa on kokemus jo sinänsä. Aukeammilla paikoilla ja järven jäällä  kuu valaisee maagisella tavalla.
    Pääset kokeilemaan OAC-liukulumisuksia, joilla on kätevä mennä umpihangessa sekä karvapohjien ansiosta myös loivat ylämäet sujuvat mukavasti. Retki alkaa valoisaan aikaan jamatkaetäisyydet ovat maltillisia. Pidämme retken aikana tauon yksityisellä kodalla. Tauon aikana nautimme nokipannukahvit ja pikkumakean elävän tulen äärellä.
    Kaksi kuuhullua opasta!Retken opastavat Discover Saimaan luonto-oppaat Jenna sekä Olli.  Jennan rempseän luonteensa avulla hän vie asiakkaat ulos hymy huulilla, rennosti ympäristöstä nauttien ja luontoa kunnioittaen. ”Saimaasekä sen ympäristö on luonnoltaan niin ainutlaatuista, että toivon todella pääseväni kokemaansen teidän kaikkien kanssa – nähdään Discover Saimaan retkillä!"
    Osallistujat saavat ennen retkeä kirjalliset ohjeet retkelle valmistautumiseen. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa. Järjestäjällä on vastuuvakuutus.

    VarusteetTarvitset mukaan säänmukaisen talvivaatetuksen sekä varrelliset ja mielelläänpehmeäpohjaiset talvikengät, päivärepun ja istuinalustan.
    InfoAika: 24.3.2024 Lauantai, klo 16.30-19.30Paikka: Etelä-Karjala, Imatra (Hallikkaanjoki). Tarkempi lähtöpaikka ilmoitetaan retkelle ilmoittautuessa.Hinta: 55€ sisältäen arvonlisäveron. Hintaan kuuluu: OAC:n Skinbased suksi-ja sauvavuokra, otsalamppu ja tarjoilut nuotiolla.Maksu ja peruutusehdot: Retki maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Varaus on sitova.Retken voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa ennen retkeä. Maksua ei palauteta senjälkeen, jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa.Minimi ja maksimi osallistujamäärä: Osallistujamäärä 6–12 henkilöä.Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.2.2024Lisätietoja retkestä voit kysyä: info@discoversaimaa.fi, +358 41 313 6868Retken järjestäjä: Discover Saimaa/TARUDE, y-tunnus 2497697-2
    Tervetuloa kokemaan upea ja ikimuistoinen täydenkuun seikkailu kanssamme!
    • Täydenkuun kuutamoretki liukulumisuksilla Imatralla

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    24.03.2024
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    16:30  - 19:30 
    Loppuunmyyty
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite