/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Keväinen vaellus Muotkalla - liukulumikenkäretki

    Lähde Partioaitan 365-klubin hiihtovaellukselle Muotkan tunturierämaahan kokemaan kevään herättämien tuntureiden äärimmäinen hiljaisuus ja rauha. Vaellamme tuntureilla ja laaksoissa paikoissa, joissa ei juuri muita liiku. Yövymme maastossa suurimman osan retkestä.

    Keväinen hiihtovaellus järjestetään 20.-24.4.2020 Muotkan erämaa-alueella. Lähtö ja paluu tapahtuvat Giellajohkan lomakeskuksesta, jossa on hyvät majoittautumismahdollisuudet ennen vaellusta ja sen jälkeen. Vaellus on noin 50–60 kilometrin kierros, joka kulkee helpohkossa hiihtomaastossa liukulumikengillä tai tunturisuksilla kulkien ja ahkiota perässä vetäen. Koska Muotkan alueella on vähän tupia, suurin öistä vietetään teltassa.

    Retki sopii aikaisemmin talviretkeilyä kokeilleelle. Olet valmis siirtymään merkityiltä reiteiltä poluttomaan maastoon ja haluat kasvattaa talviretkeilytaitojasi vaativammissa olosuhteissa ryhmässä oppaan kanssa.

    Ohjelma ja varusteet
    Lähdemme Giellajohkan lomakeskukselta autokyydillä ja siirrymme vaeltamaan liukulumikengillä tai tunturisuksilla tuntureille. Viiden päivän aikana kuljemme 8–15 kilometrin päivämatkoja eri maastoissa. Kaikkina päivinä emme vaihda leiriä, vaan teemme päiväretkiä perusleiristä käsin. Päivävaelluksen pituus on noin 6 tuntia.  Pidämme lisäksi tasaisesti juoma- ja välipalataukoja sekä kunnollisen lounastauon.

    Vaellus vaatii osallistujalta omat neljän vuodenajan retkivarusteet. Liukulumikengät ja ahkiot kuuluvat retken hintaan. Voit lähteä halutessasi myös omilla tunturisuksilla. Suksien lisäksi tarvitset nousukarvat. Tarkemman pakkauslistan saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun. Osallistujien kesken järjestetään ennen vaellusta etätapaaminen, jossa käydään läpi varusteet, valmistautuminen ja tutustutaan vaelluksen reittiin ja maastoihin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Oppaan esittely
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on luontoliikuntaan ja pohjoisen erämaihin rakastunut erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja. Mia Sinisalo on liikkunut pyörällä, suksilla, jalkaisin ja meloen Ruotsin, Norjan ja Suomen kansallispuistojen poluilla sekä tunnettujen reittien ulkopuolella.  Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan.

    Faktat
    Paikka: Muotkan erämaa-alue
    Kokoontumispaikka: Giellajohkan lomakylä, Karigasniementie 2920, Kaamanen, 99910, Suomi
    Aika: 20.-24.4.2021
    Hinta:  590 €, sisältäen arvonlisäveron sekä opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, liukulumikenkien ja ahkion lainan sekä päivällisen ja saunomismahdollisuuden retken jälkeen.
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksuna maksetaan 100 € viikon sisällä, kun retki on varattu. Varaus on sitova ja summaa ei palauteta, jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa. Loput 490 € kuukausi ennen matkan alkua.
    Osallistujamäärä: 2-6
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.4.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com
    • Keväinen vaellus Muotkalla - liukulumikenkäretki Muotka

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    20.04.2021
    -
    24.04.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 15:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite