Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Jäätikkökurssi Norjan Jostedalenilla

    Tervetuloa mukaan Adventure Partnersin ja 365 klubin jäätikkökurssille upealle Jostedalenin jäätikölle. Viiden päivän mittainen kurssi tarjoaa kattavan johdatuksen jäätiköillä ja vuorilla liikkumiseen Jostedalsbreenin kansallispuistossa Länsi-Norjassa.

    Kurssi sopii erinomaisesti myös sinulle, jolle ei ole aikaisempaa kokemusta vuorilla tai jäätiköillä liikkumisesta. Kurssin aikana opit jäätiköllä ja vuorilla tarvittavia tietoja ja taitoja, sekä varusteiden (kuten valjaiden, jäärautojen ja jäähakun) oikeaoppista käyttöä. Iltoina keskitymme nauttimaan hyvästä seurasta ja kauniista maisemista, sekä tulevan päivän suunnitteluun ja teoriaopetukseen. Kokonaisuus on hyvin sovitettavissa osallistujien toiveiden mukaan.

    Jäätikkökurssilla harjoitellaan turvallisia toimintatapoja jäätiköillä ja vuoristossa liikuttaessa. Kurssin aikana opit liikkumaan köysistössä, käyttämään monipuolisesti jäähakkuja ja –rautoja, pelastamaan railoon pudonneen, käyttämään jääruuveja sekä tekemään ennakkoarviota jääkentän turvallisuudesta.

    Kurssin aikana asumme teltoissa Jostedalenin camping alueella, sekä yhden yön mahdollisesti vuoristomökissä. Camping alue tarjoaa myös mökkimajoitusta, niille jotka haluavat. Tarjolla on myös yhteiskeittiö, mutta omat aterimet ja kattilat on syytä ottaa mukaan, sekä retkikeitin Steinmannen hätämajoitusmökissä yöpymistä varten.


    HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

    Kurssin hinta on 690 euroa. Maksamalla varausmaksun 200 euroa, osallistuja vahvistaa paikkansa kurssilla. Loppumaksu maksetaan laskulla 60 päivää ennen opastuksen alkua.

    Kurssin hinta sisältää:
    - Asiantuntevan opetuksen kurssipäiville.
    - Kiipeily- ja jäätikkövarusteiden sekä ylävuorikenkien vuokran.  Varusteet ovat noudettavissa toimistoltamme Helsingin Lauttasaaresta ennen retkeä.

    Hintaan ei sisälly:
    - Camping alueiden ja vuoristomökkien maksuja
    - Kuljetuksia & yksityisteiden tietulleja
    - Ruokaa

    Lisätietoja kurssista, tarkemmat aikataulut ja ilmoittautuminen löytyvät Adventure Partnersin sivuilta.
    • Jäätikkökurssi Norjan Jostedalenilla Jostedal

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    01.07.2019
    -
    07.07.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Kurssi
    Tapahtumanpaikka
    Jostedal
    Jostedal
    6871 Jostedal

    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite