/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Melontaretki Saaristomerellä ja Örössä

    Saaristomeren luonto on samalla karu ja rikas. Melontaretkellä kajakissa koet ja näet luonnon läheltä. Saaristomeren maisemissa yhdistyvät pikkusaarten sokkelot, pienet ulkoluodot ja avoimena edessä aukeava aava. Örön saaressa pääset tutustumaan historiaan, saariluontoon ja nauttimaan mukavuuksista, kuten rantaravintoloista ja saunasta. Kajakki ja melontavarusteet kuuluvat retken hintaan.

    Retki lähtee ja loppuu Kasnäsin vierasvenesatamaan 26.-30.6.2023. Retken aikana opit ja kertaat kannustavassa ilmapiirissä melontaretkeilyssä tarvitsemiasi taitoja: hyvää eteenpäinmelontaa, kajakin ohjaamista, reittisuunnittelua, navigointia, rantautumis- ja leiripaikan valintaa. Liikumme Saaristomeren sisä- ja ulkosaaristossa yöpyen Rosalassa, Örössä ja Högsårassa säistä ja tuulista riippuen. Yövymme teltoissa tai riippumatoissa ja Örössä on mahdollisuus saunoa sekä syödä saaren ravintoloissa.

    Retki sopii melonnan peruskurssin käyneille, jotka haluavat kehittyä merimelonnassa ja oppia merellä tarvittavia melontaretkeilytaitoja. Örön ja Saaristomeren melontaretki on matalan kynnyksen melontavaellus turvallisessa ammattimaisessa opastuksessa.

    Ohjelma ja varusteet
    Kasnäsistä melomme Rosalaan ensimmäiseen leiriin hiekkarannalle. Toisena päivänä harjoittelemme reittisuunnittelua ja navigointia ja yövymme Örön saarella leirintäalueella. Illan aikana on mahdollisuus tutustua saareen sekä saunoa.  Seuraavana päivänä maistelemme Öröstä käsin päiväretkellä melontaa avomerellä ja teemme pelastautumisharjoituksia. Neljäntenä päivänä melomme Högsåraan, jossa on mahdollisuus syödä illallinen saaren ravintoloissa. Viimeisenä päivänä melomme takaisin kohti Kasnäsiä ja kertaamme matkan aikana retken aikana kehittyneitä taitoja samalla saaristoluonnosta nauttien.

    Päivittäiset melontamatkat ovat 10–25 km. Melontatahti on rauhallinen, pysähdymme kerran tunnissa sekä pidämme ainakin kaksi maataukoa, joista toisen aikana syödään lounas. Melonta-aikaa kertyy 4-6 tuntia päivässä reitistä ja tuulista riippuen.

    Hintaan kuuluvat kajakki ja muut melonta- ja turvallisuusvarusteet. Voit lähteä myös omalla kajakilla. Muut retkeilyvarusteet otetaan itse mukaan. Tarkemman pakkauslistan ja muut ohjeet saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujien kesken järjestetään ennen retkeä etätapaaminen, jossa käydään läpi retkellä tarvittavat varusteet, valmistautuminen melontaretkeen, tutustutaan reittiin sekä navigoinnissa tarvittaviin perusvarusteisiin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely 
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja, jonka ensimmäinen rakkaus on ollut meri. Mia Sinisalo on liikkunut meloen, pyörällä, suksilla ja jalkaisin rannikolla, pohjoisen erämaiden poluilla ja tunnettujen reittien ulkopuolella. Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy.  Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan. Ryhmän suuruudesta riippuen, mukana on myös toinen melontaopas.

    Info
    Paikka: Saaristomeren kansallispuisto, Örö
    Kokoontumispaikka: Kasnäsin vierasvenesatama, Meripuistontie 2, 25930 Kasnäs
    Aika: 26.6. klo 10 – 30.6. klo 16
    Hinta: 590 €, sisältäen arvonlisäveron sekä kajakin ja melontavarusteet ja opastuksen.
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksu 100 € maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Retken voi perua 30 päivää ennen sen alkamista. Pidätämme toimistokulut 20 €. Loput 490 € maksetaan kuukausi ennen retken alkua.
    Osallistujamäärä: 4-8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 16.6.2023
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com
    Vastaava järjestäjä: Valla Outdoors Oy, y-tunnus 3107558-2

    Tervetuloa!
    • Melontaretki Saaristomerellä ja Örössä

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    26.06.2023
    -
    30.06.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 16:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite