/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Melontaretki ja -kurssi Saaristomerellä ja Örössä

    Saaristomeren luonto on samalla karu ja rikas. Melontaretkellä kajakissa koet ja näet luonnon läheltä. Saaristomeren maisemissa yhdistyvät pikkusaarten sokkelot, pienet ulkoluodot ja avoimena edessä aukeava aava. Örön saaressa pääset tutustumaan historiaan, saariluontoon ja nauttimaan mukavuuksista, kuten rantaravintoloista ja saunasta. Retkeen yhdistyy melontakurssi joka antaa valmiudet melontaretkeillä itsenäisesti. Kajakki ja melontavarusteet kuuluvat hintaan.

    Retki lähtee ja loppuu Kasnäsin vierasvenesatamaan 28.6.-2.7.2021.  Retkellä on mukana melontaopas ja NIL-kouluttaja. Retken aikana opit ja kertaat kannustavassa ilmapiirissä melontaretkeilyssä tarvitsemiasi taitoja: hyvää eteenpäinmelontaa, kajakin ohjaamista, reittisuunnittelua, navigointia ja leiripaikan valintaa. Liikumme Saaristomeren sisä- ja ulkosaaristossa yöpyen Rosalassa, Örössä ja mahdollisesti Vänössä säistä ja tuulista riippuen. Yövymme teltoissa ja Örössä on mahdollisuus saunoa ja syödä saaren ravintoloissa.

    Retki sopii melonnan peruskurssin käyneille, jotka haluavat kehittyä merimelonnassa ja oppia merellä tarvittavia melontaretkeilytaitoja. Olet ehkä hankkinut oman kajakin ja haluat oppia taitavammaksi sen käytössä. Örön ja Saaristomeren melontaretki on matalan kynnyksen melontavaellus turvallisessa ammattimaisessa opastuksessa.

    Ohjelma ja varusteet
    Kasnäsistä melomme Rosalaan, tutustumme viikinkikylään ja jatkamme matkaa meloen ensimmäiseen leiriin. Toisena päivänä harjoittelemme reittisuunnittelua, navigointia ja yövymme luodolla. Seuraavana päivänä, matkalla Örön saareen harjoittelemme tehokasta ja ekonomista eteenpäinmelontaa. Örössä majoitumme leirintäalueella ja illan aikana on mahdollisuus tutustua saareen sekä saunoa. Neljäntenä päivänä kertaamme melontapäivän aikana kajakin ohjailua ja teemme päiväretken palaten yöksi Öröhön. Viimeisenä päivänä melomme takaisin kohti Kasnäsiä ja kertaamme matkan aikana retken aikana kehittyneitä taitoja samalla saaristoluonnosta nauttien.

    Päivittäiset melontamatkat ovat 10–20 km. Melontatahti on rauhallinen, pysähdymme kerran tunnissa sekä pidämme ainakin kaksi maataukoa, joista toisen aikana syödään lounas.

    Hintaan kuuluvat kajakki ja muut melonta- ja turvallisuusvarusteet. Voit lähteä myös omalla kajakilla. Muut retkeilyvarusteet otetaan itse mukaan. Tarkemman pakkauslistan ja muut ohjeet saat oppaalta hyvissä ajoin ennen retkeä. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Osallistujien kesken järjestetään ennen retkeä etätapaaminen, jossa käydään läpi retkellä tarvittavat varusteet, valmistautuminen melontaretkeen, tutustutaan reittiin sekä navigoinnissa tarvittaviin perusvarusteisiin.

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely 
    Valla Outdoorsin Mia Sinisalo erä- ja luonto-opas sekä melontaohjaaja, jonka ensimmäinen rakkaus on ollut meri. Mia Sinisalo on liikkunut meloen, pyörällä, suksilla ja jalkaisin rannikolla, pohjoisen erämaiden poluilla ja tunnettujen reittien ulkopuolella. Mian retkillä edetään rauhallisesti ja nautitaan luonnon ihmeistä, kun niitä löytyy. Jokaisella on aikaa vahvistaa luontosuhdettaan. Retken toisena oppaana on NIL Assessor Ulla Pellinen

    Info
    Paikka: Saaristomeren kansallispuisto, Örö
    Kokoontumispaikka: Kasnäsin vierasvenesatama, Meripuistontie 2, 25930 Kasnäs
    Aika: 28.6.2021 klo 10 – 2.7.2021 klo 16
    Hinta: 590 €, sisältäen arvonlisäveron sekä kajakin ja melontavarusteet, opastuksen ja kurssin.
    Maksu ja peruutusehdot: Varausmaksu 100 € maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta. Loput 490 € maksetaan kuukausi ennen kurssin alkua.
    Osallistujamäärä: 4–12
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.6.
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: mia.sinisalo@vallaoutdoors.com

    Tervetuloa!
    • Melontaretki ja -kurssi Saaristomerellä ja Örössä Saaristomeren kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    28.06.2021
    -
    02.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 16:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite