/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    PERUTTU: Tunturien kutsu - Kolmen valtakunnan vaellus

    Tule Partioaitta 365-klubin kesävaellukselle kokemaan kolmen valtakunnan tunturien kutsu Suomen, Ruotsin ja Norjan Lappiin. Vaellusreittimme johdattaa meidät Käsivarren erämaan tunturien rauhaan. Reitti kuljettaa meitä yli tunturipurojen, ohi kirkkaiden tunturijärvien, lumihuippuisten tuntureiden maisemia ihaillen. Aamulla heräät teltasta kiireettömänä, ympärillä vain hiljaisuus ja erämaan rauhaa.

    Retkikuvaus
    Vaellamme 26.7.-29.7.2021 Käsivarren erämaa-alueella Suomen, Ruotsin ja Norjan poluilla. Vaelluksen pituus on noin 52 km, päivämatkat vaihtelevat 11-15 kilometrin välillä. Reitti kulkee koko matkan lähes puuttomassa tunturimaisemassa, ohi tunturipurojen, lumihuippuisten tunturien siintäessä edessämme. Matkalla pysähdymme kolmen valtakunnan rajapyykillä. Majoitumme omissa teltoissa.

    Vaelluksen lähtö tapahtuu Kilpisjärven venesatamasta ja paluu Mallan Luonnonpuiston parkkipaikalle. Kilpisjärveltä löytyy runsaasti majoitusvaihtoehtoja ennen ja jälkeen vaelluksen.
    Aikaisempaa vaelluskoemusta et tarvitse, saat oppaalta vinkit ja varusteluettelot hyvissä ajoin ennen matkaa ja matkan aikana opas auttaa tarvittaessa niin teltan pystytyksessä kuin keittimenkin käytössä.

    Ohjelma
    Matkamme alkaa Kilpisjärven venesatamasta 26.7.2021 klo 10, josta otamme laivakyydin kohti Koltaluoktaa. Maasto on ajoittain haastava, vaellussauvat helpottavat tuntureille nousuja ja laskuja. Etenemme hitaasti maisemista nauttien ja päivämatkamme vaihtelevat 11-15 kilometrin välillä. Paluu Mallan Luonnonpuiston kautta takaisin Kilpisjärvelle 29.7.2021 noin klo 16.

    Käsivarren erämaa-alueella sää voi vaihdella nopeasti ja Jäämereltä puhaltava tuuli voi vaihtaa helteen nopeasti hyvinkin kylmäksi. Siksi on suositeltavaa kesävaelluksesta huolimatta varustautua 3-vuodenajan varusteilla makuupussin ja vaatetuksen osalta. Tarkemman varusteluettelon saat ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankinnassa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrapalveluun tästä.

    Valmistautuminen
    Osallistujat saavat kirjalliset ohjeet ja apua vaellukselle valmistautumiseen, varusteiden hankintaan ja ruokien suunnitteluun. Osallistujien kesken järjestetään etätapaaminen ennen vaellusta, jossa käydään läpi vaelluksella tarvittavat varusteet, vaellukselle valmistautuminen ja tutustutaan tarkemmin vaelluksen reittiin ja maastoihin.

    Vaellukselle on mahdollista ottaa koira mukaan. Ruotsiin ja Norjaan matkustettaessa koirilla oltavat voimassa oleva passi, rokotukset, madotukset, sekä tulli-ilmoitus. Lemmikkien vienti- ja tuontisäädökset löytyvät Ruokaviraston sivuilta (ruokavirasto.fi). Ruotsiin mentäessä koirasta on tehtävä Ruotsin tullille ilmoitus netissä tai rajanylityspaikalla (tullverket.se, ruotsiksi). 

    Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Oppaana toimii TunneLuonto -yrityksen omistaja, erä- ja luonto-opas Maritta Vasarinen. Hänellä on vankka kokemus vaelluksesta Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa. Hän on toiminut oppaana sekä kesävaelluksilla että hiihtovaelluksilla, vaeltanut Huippuvuorilla, Grönlannissa, sekä huiputtanut mm. Mont Blancin.

    Aika: 26.7.2021 klo 10.00 – 29.7.2021 klo 16.00
    Paikka: Kilpisjärven venesatama, Käsivarrentie 14678, 99490 Kilpisjärvi (Vastapäätä Kilpisjärven Retkeilykeskusta)
    Osallistujamäärä: 6-12 henkilöä
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.5.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: maritta@tunneluonto.fi

    Hinta: 570€ sisältää venekuljetuksen, telttapaikkamaksut, opastuksen ennen vaellusta ja vaelluksen aikana, taksimatkan takaisin Kilpisjärven Retkeilykeskukselle, sekä alv:n. Ei sisällä matkoja Kilpisjärvelle eikä majoitusta ennen ja jälkeen vaelluksen.

    Maksu ja peruutusehdot: Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava 100€ varausmaksu on sitova, mahdollisen peruutuksen yhteydessä sitä ei palauteta, varausmaksu varmistaa paikkasi vaellukselle. Osallistumismaksu 470€ erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta.

    Tervetuloa mukaan!

    ------------------
    Huomioi koronapandemia matkasuunnitelmissasi!

    Ilmoittautuessasi 365-klubin retkelle, vaellukselle tai kurssille, ota huomioon omissa osallistumis- ja lomajärjestelyissäsi, että tapahtuma voidaan joutua perumaan koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

    Partioaitta toimii vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten tapaamisrajoituksia ja suosituksia koskien kaikkia kokoontumisia ja tapaamisia.
    • Ota siksi vaellusoppaaltasi etukäteen selvää retken maksu- ja peruutusehdoista koskien koronaa.
    • Varatessasi matkoja ja majoituksia, selvitä myös niiden peruutusehdot tai mahdollisuutesi siirtää lippuja tai yöpymistä myöhempään ajankohtaan.    • PERUTTU: Tunturien kutsu - Kolmen valtakunnan vaellus Kilpisjärvi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    26.07.2021
    -
    29.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    10:00  - 18:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite