Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vapaalaskuviikko Kilpisjärvellä

    365 Klubi ottaa keväällä sukset ja laudat kainaloon ja lähtee Käsivarren erämaan harvemmin laskettuihin takamaastoihin etsimään offareita! Klubilaisten Kilpisjärven vapaalaskuviikko järjestetään 24.-29.3.2020.

    Käsivarren erämaa Enontekiöllä on tunnettu lähinnä vaellusmaasoistaan ja se onkin yksi maamme suosituimpia retkikohteita kesäisin. Talvisin alueella tavataan kyllä hiihtäjiä ja moottorikelkkailijoita, mutta skinnailijat ja vapaalaskijat ovat yleensä kiertäneet alueen kaukaa matkallaan Norjan ja Ruotsin huipuille. 365 Klubi järjestää mahdollisuuden lähteä korjaamaan tilannetta ja tutkimaan Suomen korkeimpien huippujen vapaalaskumahdollisuuksia! Tarjolla on puuterin riemua, ruuhkatonta skinnausmaastoa ja hyvää seuraa Lapin keväthangilla hienon harrastuksen äärellä.

    Vapaalaskuviikko sisältää viisi laskupäivää syvällä erämaan koskemattomilla ja ruuhkattomilla lumilla. Liikumme alueella moottorikelkalla ja mahdollisuuksien mukaan piipahdamme myös rajan takana Norjassa sekä laskemme Suomen huipulta Haltilta alas!

    Osallistujien tulee omata jo hyvät perustaidot offari-laskuun. Ei ole väliä onko jaloissa sukset, telemarkit tai lumilauta, mutta laskuvarmuutta ja -kokemusta tulisi olla jo takataskussa. Ihan aloittelijan ei siis kannata vielä Kilpisjärvelle lähteä. Mukaan mahtuu rajoitetusti vain viisi klubilaista!

    Oppaina Kilpisjärvellä toimivat erämaan kuin omat taskunsa tunteva Ville Eskonen sekä 365 Klubin vaellusopas Teemu Suominen.

    Tervetuloa mukaan!

    Paikka: Käsivarren erämaa-alue
    Ajankohta: 24.-29.3.2020
    Maksimi osallistujamäärä: 5 klubilaista
    Ikäraja: 18 vuotta
    Hinta: 890 €
    Hinta sisältää: majoituksen hyvin varustellussa mökissä, oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, kelkkakyydit erämaahan laskupäivinä sekä päätösruokailun ravintolassa Kilpisjärvellä. Hinta ei sisällä matkoja, muita ruokia eikä mahdollisia varustevuokria.
    Vakuutus: Osallistujilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus

    Maksu- ja varausehdot
    Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joista ensimmäinen (100€) maksetaan varauksen yhteydessä ja loput noin kuukausi ennen lähtöä. Varausmaksu on sitova eikä sitä peruutustapauksessa palauteta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen vaelluksen alkua, muussa tapauksessa myös loppulasku erääntyy maksettavaksi.

    Autamme mielellämme mm. kimppakyytien järjestämisessä Kilpisjärvelle, kunhan osallistujat ovat kasassa.

    Lisätietoa matkasta antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi 

    Ilmoittaudu viimeistään 9.3.2020 mennessä!

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä »
    • Vapaalaskuviikko Kilpisjärvellä Kilpisjärvi

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    24.03.2020
    -
    29.03.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Kilpisjärvi
    Kilpisjärvi
    99490 Kilpisjärvi
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite