/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    OSPREY-PAKKAUSTARVIKKEET - Osta 4, maksa 3 »

    Pimee vaellus Repoveden kansallispuistossa

    Pimee vaellus Repoveden kansallispuistossa on opastettu seikkailu pimeyteen. Uskallatko lähteä mukaan? Vaellamme valovoimaisten Black Diamond -testilamppujen avulla ja nautimme elävän tulen lämmöstä. Vaellamme yhteensä noin 17 km ja yövymme modernissa kodassa, jossa kiertävä kipinämikkovuoro pitää tulen kamiinassa yllä läpi yön. Mukava ryhmä ja kokenut opas saa pimeänkin metsän tuntumaan turvalliselta, joten tämä on loistava mahdollisuus päästä kohtaamaan pelkonsa pimeyden kanssa!

    Pimee vaellus on yhden yön opastettu vaellus Repoveden kansallispuistossa 25.-26.11.2023. Vaelluksella on tarkoitus harjoitella pimeässä vaeltamista oppaan tuomien otsalamppujen avulla ja totutella pimeänä ja kylmänä vuodenaikana retkeilyyn.

    Majoitumme lämpimään kotaan, joten osallistuaksesi et tarvitse erityisiä varusteita: kevyt makuupussi, makuualusta, eväät ja säänmukaiset vaatteet riittävät tällä retkellä. Jos haluat, voit myös nukkua ulkona omassa majoitteessasi. Et tarvitse omaa otsalamppua, sillä opas tuo kaikille otsalamput lainaan viikonlopun ajaksi. Voimme hyödyntää nuotiota ruuanlaitossa, joten et tarvitse välttämättä omaa retkikeitintä. Saat oppaan nokipannusta kuumaa vettä ruuanlaittoon ja iltateehen.

    Vaelluksen aloituspaikkaan ei pääse julkisilla kulkuvälineillä, mutta osallistujien kesken voidaan järjestellä kimppakyytejä, joten autottomuus ei ole ongelma!

    Ohjelma ja varusteet
    Kokoonnumme lauantaina klo 11 Saarijärven parkkipaikalla. Vaellamme aluksi reilun kolmen kilometrin matkan helppokulkuista polkua pitkin Lojukosken kodalle, joka on tuleva yöpymispaikkamme. Asetumme kotaan, valmistamme lounasta ja keitämme nokipannukahvit. Iltapäivällä hämärän alkaessa jo laskeutua, lähdemme noin kahdeksan kilometrin mittaiselle iltaretkelle, jonka varrella pidämme evästauon nuotiolla. Iltaretkellä ei tarvitse kantaa rinkkaa, vaan riittää että sinulla on eväät ja varavaatetta. Palaamme kodalle illalla, ja asetumme iltapalan jälkeen yöpuulle.

    Pidämme kodan lämpimänä läpi yön kipinämikko -vuorojen avulla. Yön pimeinä tunteina tulta vahtiessa pimeys on voimakkaana läsnä, mutta tulipesän lämpö ja valo saavat sen pysymään sopivasti loitolla.

    Sunnuntaina vietämme rauhallisen aamun Lojukoskella nokipannukahvien äärellä jutellen kokemuksistamme pimeässä, ja lähdemme vasta klo 11 paluumatkalle Saarijärven parkkipaikalle, jossa olemme noin klo 12.

    Osallistuaksesi vaellukselle sinulla tulee olla kevyt makuupussi, makuualusta, sään mukaiset vaatteet ja tukevat kengät sekä omat eväät. Tällä vaelluksella voi hyödyntää hyvin nuotiota ruuanvalmistuksessa, joten omaa retkikeitintä ei välttämättä tarvitse. Oppaan tuomalla nokipannulla voidaan keittää vettä nuotiolla kaikkien käyttöön. Tarvitset myös avointa ja rohkeaa mieltä sekä rennon otteen retkeilyyn, sillä liikumme rauhallista tahtia.

    Opasesittely
    Viikonlopun oppaana toimii 365 -klubin vaellusopas ja matkanjärjestäjä Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmenen vuoden kokemus vaeltamisesta ja retkeilystä kaikkina vuodenaikoina, ja hän on järjestänyt jo viiden vuoden ajan suosittuja matalan kynnyksen klubiretkiä monenlaisiin retkeilykohteisiin. Siljan retkillä tärkeintä ei ole kilometrien määrä, vaan niiden sisältö!

    Info
    Paikka ja kokoontumispaikka: Repoveden kansallispuisto, Kouvola. Saarijärven pysäköintialue Kuismantie 990, Kouvola.
    Aika: 25.11.2023 klo 11 – 26.11.2023 klo 12
    Hinta ja mahdollinen erittely: 125e, sisältäen arvonlisäveron, vuokrakodan käytön sekä oppaan palvelut ennen vaellusta ja sen aikana.
    Maksu ja peruutusehdot: Vaelluksen osallistumismaksu erääntyy noin kuukausi ennen vaellusta. Osallistuja voi perua osallistumisensa ilman kuluja ennen osallistumismaksun eräpäivää. Osallistumismaksun eräpäivän jälkeen maksu on sitova. Rahoja ei palauteta esimerkiksi osallistujalle tulleen esteen tai sairauden vuoksi. Sairastapauksissa korvausta peruuntuneesta ja maksetusta matkasta voi hakea omasta matkavakuutuksesta.
    Minimi ja maksimi osallistujamäärä: 4-8
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 24.11.2023

    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    • Pimee vaellus Repoveden kansallispuistossa

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    25.11.2023
    -
    26.11.2023
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Kellonaika
    11:00  - 12:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite