Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Repoveden melontavaellus

    Repoveden melontavaelluksella tutustumme Repoveden kansallispuiston monipuoliseen luontoon ja jylhiin maisemiin niin vesiteitse kuin polkujakin pitkin. Lyhyt melontamatka ei vaadi aiempaa kokemusta, ja koska kuljetamme varusteemme tilavissa kanootissa, ei pakkaaminenkaan ole gramman tarkkaa. Yövymme tunnelmallisessa varauskodassa, joten omaa telttaakaan ei välttämättä tarvita. Lähde mukaan nauttimaan vesillä olosta, luonnosta, poluista ja nuotiolla kokkailusta sekä tutustumaan uusiin ihmisiin retkeilyn merkeissä!

    MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN?


    Yhden yön melontavaellus, joka sisältää maksimissaan noin 12km melontaa ja 4km kävelyä. Ryhmä koostuu oppaan lisäksi yhdestätoista retkeläisestä, eli kuudesta kahden hengen kanootista. Yöpyminen tapahtuu varauskodan lavereilla tai teltassa omin varustein.

    Vaellukselle lähdetään Lapinsalmen parkkipaikan rannasta lauantaina 10.8.2019 klo 12, jossa kanootit ovat valmiina vesillä. Melontareittimme kulkee Lapinsalmelta Kuutinlahteen ja Kuutinkanavalle, jossa pidämme lounastauon. Jatkamme sen jälkeen Tervajärvellä kohti Lojukoskea, joka on tuleva yösijamme.

    Majoitumme Lojukosken varauskodalla, kokkaamme ruokaa nuotiolla, paistamme lettuja ja teemme vielä pienen kävelyretken halukkaiden kanssa.

    Sunnuntaina vietämme rauhallisen aamun Lojukoskella, ja lähdemme samaa reittiä takaisin kohti Lapinsalmea, jossa olemme perillä sunnuntaina viimeistään klo 15.

    MITÄ RETKI MAKSAA JA MITÄ HINTA SISÄLTÄÄ?

    Retki maksaa 175 euroa sisältäen arvonlisäveron, melontavarusteet (kanootti, mela, pelastusliivit), varauskodan käytön puitteineen, lettukestit sekä opastuksen ennen retkeä ja retken aikana. Maksamalla 25 euron ennakkomaksun ilmoittautumisen yhteydessä, varmistat paikkasi retkelle. Ennakkomaksu on sitova. Loput 150 euroa maksetaan noin kaksi viikkoa ennen retkeä.

    MITÄ TARVITSEN, JOTTA VOIN OSALLISTUA RETKELLE?

    - Sinun tulee olla 365 Klubin jäsen. Liittyminen klubiin on ilmaista. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä täältä.
    - Sinulla tulee olla säätä pelkäämätön, seikkailullinen asenne.
    - Sinulla tulee olla säänmukaista ulkoiluvaatetta, yöpymisvarusteet (makuupussi, makuualusta sekä teltta, mikäli et halua yöpyä kodassa) sekä omat eväät.
    - Sinulla on hyvä olla voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus.
    - Retken ikäraja on 15 vuotta, alle 18 -vuotiaat vanhempien seurassa.

    KUKA RETKEN JÄRJSETÄÄ?

    Retken oppaana toimii luonto-ohjaaja Silja Vuohensilta. Siljalla on yli kymmen vuoden retkeilykokemus niin vesiltä, poluilta kuin lumeltakin. Silja järjestää matalan kynnyksen retkiä helposti saavutettaviin, mutta ainutlaatuisiin luontokohteisiin toiminimellä luontokaipuu. Lisää tietoa oppaasta ja Siljan retkistä: https://www.facebook.com/Luontokaipuu-569897163362762/ 

    Luontokaipuu on metsähallituksen yhteistyöyrittäjä, ja on sitoutunut toiminnassaan lähiretkeilyn, kestävän luontomatkailun ja roskattoman retkeilyn edistämiseen.

    Siljan uskollinen pieni ystävä, jackrusselinterrieri Käpy, on tottunut kulkemaan Siljan matkassa mukana. Käpy on hyväkäytöksinen, tottunut vaeltaja, jonka mukana olosta ei pitäisi olla harmia kellekään, päinvastoin! Käpy on erittäin sosiaalinen ja iloinen tyyppi, jota voi vaikka lainata vetoavuksi ylämäkiin. Kerrothan kuitenkin, jos koiran mukana olo haittaa esimerkiksi allergian takia.

    ENTÄ JOS...?

    ... en ole koskaan melonut? Mikäli et ole koskaan melonut, se ei haittaa! Tämä retki sopii myös vasta-alkajille lyhyen melontamatkan vuoksi. Melomme rantoja pitkin ja kanootit ovat sen verran vakaita, ettei niitä saa kaatumaan, kunhan noudattaa oppaan ohjeita. Kanootteihin pystytään yhdistelemään kokeneempia ja kokemattomia melojia, jolloin pääsemme vaivattomasti liikkeelle.

    ... kaadun kanootilla? Oppaan ohjeita noudattamalla kanoottia ei voi saada kaatumaan. Jos kuitenkin päädyt laidan yli, pelastusliivit turvaavat uintimatkasi rantaan, jossa vaihdetaan kuivat vaatteet ylle. Kaikilla retkeläisillä tulee olla kuiva varavaatekerta mukana vesitiiviisti pakattuna. Emme melo reitin millään osuudella kaukana rannasta.

    ... minulla ei ole hienoja retkeilyvarusteita? Tällä retkellä pakkaaminen ei ole gramman tarkkaa, ja kanootteihin mahtuu vaikka kolmet vaihtovaatteet tarvittaessa mukaan. Ruuankin voi pakata valmiina vaikka kylmälaukkuun.

    ... en saa ketään kaveria mukaan? Tällä retkellä et varmasti jää vaille juttuseuraa! Jakaudumme melontapareiksi melonnan ajaksi ja ryhmän pieni koko ja yhteinen tekeminen takaavat rennon ja tuttavallisen ilmapiirin. Retkellä on tarkoitus tutustua muihin ja viettää aikaa ryhmänä.

    ... minulla ei ole omaa autoa? Kimppakyytejä voidaan sopia ryhmäläisten kesken, autottomuuden ei pitäisi olla ongelma!

    Mikäli sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä oppaaseen: silja.vuohensilta@gmail.com

    TERVETULOA MUKAAN!

    Paikka: Repoveden kansallispuisto
    Aika: 10.-11.8.2019
    Osallistujamäärä: 5-11 klubilaista
    Hinta: 175 euroa sisältäen arvonlisäveron, melontavarusteet (kanootti, mela, pelastusliivit), varauskodan käytön puitteineen, lettukestit sekä opastuksen ennen retkeä ja retken aikana. Maksamalla 25 euron ennakkomaksun ilmoittautumisen yhteydessä, varmistat paikkasi retkelle. Ennakkomaksu on sitova. Loput 150 euroa maksetaan noin kaksi viikkoa ennen retkeä.

    Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.7.2019
    • Repoveden melontavaellus Repoveden kansallispuisto.

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    10.08.2019
    -
    11.08.2019
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Repoveden kansallispuisto.
    Riippusillantie 55
    47910 Kouvola
    Kokoontumispaikka
    Lapinsalmen parkkipaikka, Riippusillantie 55, 47910 Kouvola (katso Google-kartta)
    Ilmoittaudu
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite