/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Repoveden melontavaellus

    Repoveden melontavaelluksella tutustumme Repoveden kansallispuiston monipuoliseen luontoon ja jylhiin maisemiin niin vesiteitse kuin polkujakin pitkin. Lyhyt melontamatka ei vaadi aiempaa melontakokemusta, ja koska kuljetamme varusteemme kanootissa, ei pakkaaminenkaan ole grammantarkkaa. Lähde mukaan nauttimaan vesillä olosta, luonnosta, poluista ja ulkona evästelystä sekä tutustumaan uusiin ihmisiin retkeilyn merkeissä!

    Repoveden melontavaellus on yhden yön opastettu melontavaellus Repoveden kansallispuiston jylhissä maisemissa. Melomme suojaisilla vesialueilla yhteensä noin 16 km ja teemme pienen kävelyretken kahden korkean näköalakallion huipulle. Ryhmä koostuu maksimissaan yhdeksästä retkeläisestä ja oppaasta, eli viidestä kahden hengen kanootista. Yövymme vuokrakodan pihapiirissä omin varustein.

    Melontavaellus sopii niin kokeneemmille kuin aloittelevillekin retkeilijöille. Aiempaa melontakokemusta ei tarvita, sillä melontaohjeet käydään kattavasti läpi ja melontataitojen harjoitteluun on runsaasti aikaa. Melonta ja kävelymatkat ovat lyhyitä ja varusteita voi ottaa mielin määrin mukaan. Vuokrakota toimii huonon sään sattuessa säänsuojana.

    Ohjelma ja varusteet
    Vaellukselle lähdetään Hillosensalmelta keskiviikkona klo 10, jossa kanootit ovat valmiina vesillä. Melontareittimme kulkee Repoveden rantoja myöten sekä saarien väleissä puikkelehtien kohti Kuutinlahtea ja Mustavuoren varauskotaa, joka on tuleva yösijamme. Teemme illalla tai aamulla noin 4km kävelyretken Mustalamminvuorelle ja Olhavavuorelle maisemia ihailemaan. Toisena retkipäivänä melomme katsomaan Kuutinlahden näyttävää kalliosortumaa ja suuntaamme takaisin kohti Hillosensalmea.  Perillä meidän pitäisi olla klo 17 mennessä.

    Retki vaatii osallistujilta kohtuullisen peruskunnon. Melontamatka ei ole kovin raskas, ja melomme rauhalliseen tahtiin. Kävelyretki on lyhyt, mutta sisältää jyrkkiä nousuja ja laskuja kivikkoisella polulla. Kävelyretken voi halutessaan jättää väliin. Osallistujilla tulee olla myös omat yöpymisvarusteet. Jos sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankkimisessa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrauspalveluun sekä lainapalveluun tästä.

    Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matkavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely
    Vaelluksen oppaana toimii luonto- ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta, joka on opastanut 365-klubilaisia jo useana kesänä suosituilla Repoveden melontavaelluksilla. Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta pitkälle ryhmävaellukselle.

    Info
    Paikka: Repoveden kansallispuisto.
    Kokoontumispaikka: Kuutin Kolo, Voikoskentie 210, 47910 Hillosensalmi.
    Aika: 21.7.2021 klo 10 – 22.7.2021 klo 17
    Hinta: 195e, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, kanoottivuokran ja vuokrakodan käytön sekä nokipannukahvit/teen koko retken ajan.
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 5-9
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.7.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa!
    • Repoveden melontavaellus Repoveden kansallispuisto

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    21.07.2021
    -
    22.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Repoveden kansallispuisto
    Kuismantie 990
    47910 Kouvola
    Kellonaika
    10:00  - 17:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite