/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Repoveden melontavaellus ja Ilta Kuutinlahdella -konsertti

    Tällä vaelluksella yhdistetään melonta- ja vaelluselämys Repoveden jylhissä maisemissa ainutlaatuiseen ulkoilmakonserttiin veden äärellä. Lyhyt melontamatka ei vaadi aiempaa melontakokemusta, ja koska kuljetamme varusteemme kanootissa, ei pakkaaminenkaan ole grammantarkkaa. Lähde mukaan nauttimaan vesillä olosta, luonnosta, musiikista, ulkona evästelystä sekä tutustumaan uusiin ihmisiin retkeilyn merkeissä!

    Ohjelma ja varusteet
    Repoveden melontavaellus ja Ilta Kuutinlahdella -konsertti on yhden yön opastettu melontavaellus Repoveden kansallispuiston jylhissä maisemissa, joka sisältää myös konsertti-iltaan osallistumisen kansallispuiston sydämessä. Melomme suojaisilla vesialueilla yhteensä noin 16 km, osallistumme konserttiin lähellä majapaikkaamme ja teemme halukkaiden kanssa pienen kävelyretken aamulla kahden korkean näköalakallion huipulle. Ryhmä koostuu maksimissaan yhdeksästä retkeläisestä ja oppaasta, eli viidestä kahden hengen kanootista. Yövymme vuokrakodan pihapiirissä omin varustein.

    Melontavaellus sopii niin kokeneemmille kuin aloittelevillekin retkeilijöille. Aiempaa melontakokemusta ei tarvita, sillä melontaohjeet käydään kattavasti läpi ja melontataitojen harjoitteluun on runsaasti aikaa. Melonta ja kävelymatkat ovat lyhyitä ja varusteita voi ottaa mielin määrin mukaan. Vuokrakota toimii huonon sään sattuessa säänsuojana.

    Vaellukselle lähdetään Hillosensalmelta lauantaina klo 10, jossa kanootit ovat valmiina vesillä. Melontareittimme kulkee Repoveden rantoja myöten sekä saarien väleissä puikkelehtien kohti Kuutinlahtea ja Mustavuoren varauskotaa, joka on tuleva yösijamme. Mustavuoren juurelta meillä on vain lyhyt matka vettä pitkin illan konserttiin. Seuraavana aamuna teemme halukkaiden kanssa lyhyen kävelyretken, jonka jälkeen onkin aika lähteä paluumatkalle kohti Hillosensalmea, jossa olemme lounas- ja kahvitauon jälkeen klo 17 mennessä.

    Retki vaatii osallistujilta kohtuullisen peruskunnon. Melontamatka ei ole kovin raskas, ja melomme rauhalliseen tahtiin. Kävelyretki on lyhyt, mutta sisältää jyrkkiä nousuja ja laskuja kivikkoisella polulla. Kävelyretken voi halutessaan jättää väliin. Osallistujilla tulee olla myös omat yöpymisvarusteet. Jos sinulta puuttuu varusteita, opas auttaa niiden hankkimisessa tai vuokraamisessa. Tutustu myös 365-klubin vuokrauspalveluun ja lainapalveluun.

    Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta, joten voimassa oleva matkavakuutus on hyvä olla olemassa.

    Opasesittely 
    Vaelluksen oppaana toimii luonto- ja melontaohjaaja Silja Vuohensilta, joka on opastanut 365-klubilaisia jo useana kesänä suosituilla Repoveden melontavaelluksilla. Siljan apuoppaana kulkee useimmiten jompikumpi hänen koiristaan. Molemmat ovat pieniä, hyväkäytöksisiä ja hiljaisia koiria, jotka ovat jo konkareita opastöissä. Kerrothan kuitenkin, jos vaellat mieluummin ilman koiran mukanaoloa. Asiakkaiden koiria ei voida ikävä kyllä ottaa mukaan tälle vaellukselle, sillä opas ei voi mennä takuuseen vieraiden koirien sopivuudesta pitkälle ryhmävaellukselle.

    Info
    Paikka:  Repoveden kansallispuisto.
    Kokoontumispaikka: Kuutin Kolo, Voikoskentie 210, 47910 Hillosensalmi.
    Aika: 24.7.2021 klo 10 – 25.7.2021 klo 17
    Hinta: 195e, sisältäen arvonlisäveron, opastuksen ennen vaellusta ja sen aikana, kanoottivuokran ja vuokrakodan käytön sekä nokipannukahvit/teen koko retken ajan. HUOM! Konserttiliput Ilta Kuutinlahdella -konserttiin eivät sisälly vaelluksen hintaan, vaan kukin ostaa lipun paikan päällä itse (Hinta on 30e / 25e S-etukortilla)
    Maksu ja peruutusehdot: Osallistumismaksu erääntyy kaksi viikkoa ennen vaellusta, mutta peruutus on kulutonta mistä syystä tahansa sen jälkeenkin.
    Osallistujamäärä: 5-9
    Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.7.2021
    Lisätietoja voi kysyä oppaalta: silja.vuohensilta@gmail.com

    Tervetuloa!
    • Repoveden melontavaellus ja Ilta Kuutinlahdella -konsertti Repoveden kansallispuisto.

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    24.07.2021
    -
    25.07.2021
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Repoveden kansallispuisto.
    Riippusillantie 55
    47910 Kouvola
    Kellonaika
    10:00  - 17:00 
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite